Українська Канада
-
Добрий день, Зорієнтуйте мене будь ласка) Ми прибули до Канади по програмі CUAET та мали тільки foil less visa У паспорт віза не вклеювалась Ми можемо літаком перебратися до іншої провінції без вклейки візи в паспорт ? У мене немає досвіду в перельотах, тому я не розуміюсь трохи…))
-
Дякую
-
Перепрошую) Не вам відповіла Це адресувалось дівчині, яка питала про документи у заявці
-
Фото на телефон , з телефона на комп Відкриваєте ворд , додаєте зображення, 1 шт , і зберігаєте в pdf і так по черзі
-
Там же потрібно тільки повідомлення роздрукувати що прийшло на почту, чи я щось не так зрозумів?
-
В кожному полі- один файл Наприклад моє свідоцтво про шлюб мало кілька сторінок, я їх склеювала разом і тоді додавала
-
Не зрозумів
-
І має бути все одним файлом Якщо два- не пропускає
-
Доброго вечора. Скажіть як у Німеччині вклеїти візу в паспорт? Приносити самостійно, чи відправляти поштою або кур'єром?
-
Підкажіть, хто знає, чи є пункт роздруківки документів десь поряд із Canada Visa Application Center у Варшаві? І ще питання, як довго чекати на паспорт після здачі його на вклеювання візи? Дякую
-
Якщо є лише внутрішній укр. паспорт, то на вклейку відправляти лише 2 фото (замість паспорта), 1 згоду на обробку данних та лист від IRCC на вклейку візи?
-
Хтось відправляв паспорти на вклейку з Болгарії в Румунію? Чим відправляли?
-
Німеччина один місяць
-
пітскажіть я віткрив рахунок в скоція банку рахунок дали кридетку на 2000 доларів де в лічному кабінеті можна подивитися скільки я використав кридитних грошей і як їх погасити?
-
У когось є правила дорожнього руху провінції Онтаріо на українській чи російській мові?