Українська Канада
-
В чому різниця мульти візи від one?
-
Дійсно смішно. Особливо дивлячись на сайти компаній та державних установ Канади. А маркетплейси або сайти пошуку роботи😪. Це жах якийсь, таке враження що їх робили лівою п'ятою правої ноги. Україна в цьому десь далеко далеко від Канади. А приколи коли кажуть нашим хлоплям, що ви не впораєтесь з установкою, а вони в перший тиждень вже пилять на цю установку нове програмне забезпечення без багів. А так да, Канада десь далеко в ІТ, років так 10 позаду. 😀
-
Ну в запрошенні на вклейку 30тиденний термін..
-
та немає з цим ніяких проблем, вам ж прийшло запрошення на вклейку а не тільки електронна віза
-
Я планую вклеювати аж в вересні, а що? З цим є якісь прроблеми?
-
Може і так, треба зловити
-
Місця з’являються майже кожен день , але доступними є 1 сек. Конкуренція ((( Справа везіння
-
Від ранку перевіряю, нема місць на Львів на біометрію
-
Пізчкажіть будь ласка контакти волонтерів в альберті. Дякую
-
Ню ню Шимано з Alli в 2.5 рази дешевше 😂 Там від Шимано лише напич і той буде з помилкою. А так, займатись самообманом що придбав Шимано за дешево, та й то ні ні ні. Потім чутки на форумах що Шимано лайно.
-
Ліміт вартості посилок без податків 20 кан. дол. По податкам треба шукати www.cbsa-asfc.gc.ca/import/courier/menu-eng.html Але ж Ви збирались їхати з Канади?
-
Ви знайшли відповідь? Що з цим строком ⏳ на вклейку відправлення паспорту в 3️⃣0️⃣денний строк? Чи треба писати листа, щоб подовжили..
-
Я вже біжу до тебе Ніагаре! Плиг-скок, плиг- скок.
-
Так що з роботою? Агой, пропонуєте роботу, а у відповідь на відгуки людей - тиша ☹️
-
Обновленний паспорт,останню візу для моєї сім'ї у других вже були візи
-
Вільні місця є у Відні майже цілий місяць.
-
Можливо комусь буде корисна інформація. Нью Брансуік, так само як і Манітобі та Нью Скотія, почав обмінювати українські водійські посвідчення без іспиту. 👍
-
Браво. Я про це і мав на увазі. Що канадці з Амазона роблять закази.
-
Тому що розмитнення може дорого коштувати
-
І я вже писав на кожен товар своя такса тут. Це ви дізнаєтесь коли будете робити заказ.
22 Jan 2023, 19:22
25061/123823
about 4 hours ago