Українська Канада
-
Щодо удару по колонії в Оленівці, де перебувають наші з «Азовсталі». Цієї ночі росіяни вбили частину полонених азовців. Російське командування обставило масове убивство полонених як дії української армії. Бійці полку були переведені в окрему будівлю. Була проведена пропагандистська робота - знятий людоїдський фільм про «Азовсталь». Ми збираємо інформацію про жертв і конкретних виконавців цього воєнного злочину. Вже очевидно, що це був заздалегідь спланований акт країни, для якої невідоме поняття офіцерської честі, а тим більше - дотримання Женевських конвенцій, правил, законів та звичаїв війни. Росія не змогла перемогти «Азов» у чесному бою, тому намагається нас знищити віроломством. Я, від імені Азовських підрозділів, оголошую полювання на кожного причетного до масового убивства. Понесе відповідальність кожен рядовий виконавець і кожен організатор незалежно від посади та місця перебування. Де б ви не ховалися, ви будете знайдені й екстерміновані.
-
Підскажіть будь ласка, волонтерів з Калгарі. Дякую
-
Може бути проблема, якщо в адресі номер будинку з використанням "/" - замінив на крапку і пропустило.
-
Виглядає, наче з початку липня аплікації на сайті мають статус не visitor visa, a work visa чи щось типу того.
-
Ви в Канаді вклеювали?
-
А коли заповнювали анкету на цю візу, десь на початку липня?
-
Допоможіть з волонтерскими контактами в альберті. Хтось знає ? Не можемо знайти
-
Добрий день! Підкажіть хто подавав на вклейку візи в Канаді, як ви дітей подавали? Коли я пробувала доєднати дитину до своєї заявки як члена сім’ї, в списку документів була форма IMM5713, якої я не могла знайти на сайті. А якщо робити окрему заявку, то що потрібно обирати в розділі, де перечислені ваш статус у Канаді - work permit? Бо якщо обирати study permit, в кінці виникає список документів, котрих у мене не має. Типу щось від навчального закладу. Скажіть хто подавав дітей в Канаді на візу? Як це зробити?