Українська Канада
-
Якщо треба взяти результат якогось аналізу або процедури, можно також запит в архів дати і швидко отримати документ або файл, деколи за додаткові гроші. Наприклад, МРТ на диску. Так, так, на CD-R диск вам запишуть :) Факси теж вживаються активно аптеками для рецептів.
-
Про загальноканадську систему зберігання інформації про пацієнта не чув. Може тому, що за медицину відповідають провінційні уряди. На рівні провінції щось є, але не заглиблювався як користуватися. Знаю, що деколи один госпиталь може не знати що робилося в іншому, якщо вони в різних системах.
-
Залежить від провінції і навіть міста. В деяких місцях реально кажуть що на сімейного лікаря чекати десять (ten! One Zero) років
-
Я навпаки чула, що в Канаді гарна медицина , але поганий доступ до неї. Але можливості набагато кращі ніж в багатьох інших
-
Так, у Канаді погана медицина, до тепер це для мене тільки 1 мінус, треба робити страховку життя, в випадку хвороби або складнощах діагностики можно виїхати в іншу країну і повернутися назад, Канада країна можливостей
-
Тривалість життя нижча у чоловіків
-
на інгліші тож все написано, дублюють. із прикольного, то можна здавати тест чи з англ чи з фр. але якщо здати два, то більше балів буде. плюс вчать французької і ше платять за це)
-
А по три, не хочете? 💩
-
В тому що всім пофіг на захист персональних даних
-
В чому просунуте айті в Украіні?
-
Якщо б у мене не було знайомих в Канаді,або вони були в Онтаріо чи БС ,то я їхав би до Манітоби 99%. А так зупинився в Едмонтоні
-
Мені, наприклад, все одно яка в людини шкіра, але з індусами теж справ не маю в Канаді. Особистий досвід, нічого більше.
-
В смислі сказки? Я сам бачмв таких у болгаріі)
-
що за рахунок платників податків? європейці приймали у себе вдома біженців безкоштовно, до чого тут податки?? Їх держава не змушувала це робити, це їх власне бажання допомогти. Саме про це я писала "європейці приймали безкоштовно у себе, а свої наганяли ціни на аренду". Це ви мені казки не розказуйте про порядність, бо я знаю особисто такі історії і їх досить багато. І я не кажу що із Західної поїхали всі в ЄС і не залишилось кому допомагати, не треба мої слова перекручувати. Коли дівчина писала які погані переселенці з Харкова, то треба було і за переселенців зі Львову написати, бо в своєму оці бревно не помітно!
-
Складно але франц мова відкриває двері. Принаймі я вірю в це)
-
Що багато такого?
-
Чекову книжку віхьміть в банку, вона безкоштовна на перший раз. І там ручкою напишіть, шо кому скільки
-
Топайте в банк, і попросіть чек виписати
-
Доброго дня. Мій лендлорд сказав ,щоб я оплатив перший місяць оренди квартири чеком або ордером . Як це робиться ,в мене RBC банк .
-
Довідку на титри у канаді не треба, треба тільки від сказу. Але у авія компаніі може бути вимога. (Віз шпіца)
22 Jan 2023, 19:22
25216/123934
about an hour ago