Українська Канада
-
Ніт вакцини не потрібно, приїжджайте з Росії без проблем
-
Ворк перміт видають в аеропорту після прильоту, ніяка галочка цього не змінить. Заздалегідь вам його не видадуть. Зараз дають по спрощеній процедурі, у ворк перміт ставлять відмітку CUAET. Закінчиться програма, закінчиться і спрощена процедура. Скоріш за все, власники листів про схвалений ворк перміт і робочих віз звичайно ж отримають свої ворк перміти, але за звичайною процедурою. Про це, до речі, говорив і імміграційний адвокат.
-
Ну технічно ворк перміт ви запитуєте разом з заповненням анкети на візу, коли ставите відповідну галочку )
-
Віза і ворк перміт - це різні речі. Для того, щоб почала діяти CUAET, вам потрібно заїхати в Канаду. А для цього потрібна віза. От на неї ви і подали заявку. На візу, а не на ворк перміт, фінансову допомогу та інші бонуси. Не в’їдете до завершення програми - не отримаєте нічого, крім візи. Це ж не проблема Канади, що хтось спохватиться за три дні до завершення дії програми. Всі мали цю можливість з березня.
-
З приємного, до кінця березня навіть SIN можна отримати в аеропорту.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/welcome-canada/find-job.html
-
Так, моєму шуріну видали visitor visa, тому отримував він work permit на основі CUAET. Тому вибачте якщо я когось заплутав, бажаю вам всім , work visa в 2023 🎄⛄❤️.
-
а як довго я маю право перебувати в Канаді по цій програмі?
-
"Робочу візу". Тепер зрозуміло звідки плутанина. Якщо у вас на руках вклеєна work visa, то вам дадуть work permit на основі цієї візи не тому що CUAET.
-
Логіка не найсильніша сторона Канади. Якщо десь на державному сайті прямо не буде написано, що вам можна дати ворк перміт після березня, ніхто його не дасть. Програма спрямована буквально на "спрощену процедуру отримання туристичної візи", ворк перміт це просто бонус, скоріш за все ви праві, тим хто подався на куает, мав би отримати і ворк перміт і вони додадуть цю поправку, але поки треба відштовхуватись від реалій.
-
Не відлякуйте українців від Торонто. Я хочу чути більше рідної мови на вулицях. Складно всюди, тут принаймні найбільше можливостей для не ледачих.