Українська Канада
-
в любій чужій країні треба пахати, якщо хочеш добре жити, правда ж?
-
Доречі було відео на ютубі 10 хвилин про канаду, там автор якраз таки розбирав ситуацію що буде у канаді і через скільки вирівнюєшс приблизно . Та і по психологіі, якщо людина хоче то вона не залишається на низькому рівні.
-
слухайте, я це знаю все. я спитала щодо ситуації, адже чула що люди звідти їдуть в інші провінції і питання полягає чому вони звідти їдуть? не знання базової анг? чи не хочуть працювати на тих роботах які пропонують? чи яка причина? я роздумую змінити місце проживання на Торонто але хочу розуміти що там зараз
-
Ну хз тут не погано живуть всі в більшості. І навіть дауншифтінг тимчасовий можна потерпіти
-
Я маю на увазі що якщо чоловік працював на сто, а жінка працювала наприклад продавцем то тут їм буде краще ніж в Україні. Якщо працювали на керівних посадах середньої і вище ланки то це буде суровий дауншифтінг в якогось хелпера прибиральника
-
З посилання вище Італія на 15% дешевше, але якість життя нижче.
-
Я вже в Майамі)) тут дають допомогу? Можливо ви в курсі))
-
я вже знаходжусь у Канаді. кожна робота заслуговує поваги, тому я не ділю роботу на низько чи високо кваліфіковану. Тому мені цікава люба робота, по відношеню до українців.
-
Тобто адекватної роботи немає. Є робота на яку не знаходяться дурні які будуть пахати в мінус
-
https www.mylifeelsewhere com/compare/canada/italy
-
Мені здається що важко знайти роботу всюди по Канаді, якщо не працювали на низькокваліфікованих роботах в Україні
-
Аахахах ахахах де ж там платить?)) Бачу, що ви сильно зациклені на грошах. Мені вас шкода з таким мисленням.
-
🇺🇦 Привіт! Друзі, хто зараз знаходиться в Торонто? Кому відомо як там ситуація для українців? подейкують думки що люди звідти їдуть в інші провінції бо важко знайти роботу. Поділіться враженнями будь ласка ❤️
-
Все платимо)) не турбуйтесь)
-
Це поки ви податки не платили місцеві? Ми ж пам‘ятаємо про податкове резиденство?
-
Так я в Мілані жила і туди повернемось. Там гарні школи, смачна їжа і немає стільки індусів.
-
Мені здається що тут без вищої освіти ловити нічого... Є статистики по залежності рівня безробіття від рівня освіти. Магістри PhD мають найбільшу зарплату і найменший рівень безробіття. Люди без освіти - навпаки. Ось тут ми й приїхали як люди без освіти з усіма проблемами такого статусу
-
Коротко резюмуючи: хотіли як в Украіні жити на 30% від зп а 70% зберігати і відчувати себе багатими. приіхали в Канаду, тут побачили що в цілому всі на одному рівні, і так не хочется. Правда, мені здається вам в Болгаріі буде кльово. Бо для мене вона як Украіна була по рівню життя і співвідношення заробітку і трат.
-
Я сама платила за житло та допомогу не робила))) а тільки тратила) доречі, квитки та готелі на 4 вартують трошки більше ніж вся ця допомога))
-
Я тут ходжу по Монреалю і такоі кількості спорткарів мабуть навіть у європі не бачив)
22 Jan 2023, 19:22
25246/123851
24 minutes ago