Українська Канада
-
"Робочу візу". Тепер зрозуміло звідки плутанина. Якщо у вас на руках вклеєна work visa, то вам дадуть work permit на основі цієї візи не тому що CUAET.
-
тут багато хто впевнений що все в канаді логічно
-
Логіка не найсильніша сторона Канади. Якщо десь на державному сайті прямо не буде написано, що вам можна дати ворк перміт після березня, ніхто його не дасть. Програма спрямована буквально на "спрощену процедуру отримання туристичної візи", ворк перміт це просто бонус, скоріш за все ви праві, тим хто подався на куает, мав би отримати і ворк перміт і вони додадуть цю поправку, але поки треба відштовхуватись від реалій.
-
там не погано, коли в тебе є можливість на зп 100+ піти одразу. Але як тут писали адміни українці в 95% не знають мови.
-
Слідкуйте за офіційними новинами. До квітня можуть ще не раз вноситись різні зміни чи доповнення по програмі CUAET
-
Не відлякуйте українців від Торонто. Я хочу чути більше рідної мови на вулицях. Складно всюди, тут принаймні найбільше можливостей для не ледачих.
-
дякувати богу, я вже дуже сильно нервувати почала)
-
якщо ви з ним їхати будете, і віін може має якусь гарну професію - тоді можете подивитися в сторону Квебека. Монреаль, Квебек, міста поменше. Ціни на квартири трохи дешевше ніж у тому ж Торонто. Але складніша еміграція ніж в Манітобі наприклад.
-
Ну не говорю я в мене е хлопец він говорить на француски
-
Яку мову знаете?
-
Тоді не Квебек ) ( бо важкувато буде без франц)
-
Ні франзуську я не знаю
-
Ви пишете ви з Бельгії їдете, тому питаю, чи ви знаєте французську?
-
Це дуже залежить від самої людини-професія, мови, запас грошей, чи їде сама, чи з кимось Якщо шукаєте де легше-то в Європі легше, ніж в Канаді
-
Не зрозуміла
-
люди з чату звонили до IRCC з питанням чи будуть давати ворк перміт якщо приїхати після квітня місяця при умові що вони отримали робочу візу по CUAET. Їм відповіли що так ВП їм видадуть
-
Ви може франц знаєте?
-
Підкажіть де можна буде зупинитися де легше з роботою і з житлом
-
В Торонто буде найважче.
-
З Бельгії до Торонто
22 Jan 2023, 19:22
2536/124110
about an hour ago