Українська Канада
-
Дякую за відповідь. Бо дехто писав що в той же день, або наступного дня. То вже подумали що не так щось зробили.
-
У нас одразу, через хвилин 10
-
Здавали у Львові
-
Дві доби, може трохи більше
-
Що робити якщо не з'являється біометрія в особистому кабінеті?
-
Та все у роботі начебто, біометрія зарахована
-
Спасибо
-
Зверніться в консульство України в Канаді, в переліку їхніх послуг є "реєстрація актів цивільного стану", але це платна послуга, в країнах Європи орієнтовно 200$, які розцінки в Канаді не орієнтуюсь. toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/reyestraciya-aktiv-civilnogo-stanu
-
Дякую
-
Нічого не буде, Німеччина дозволила перебування українців до 31 серпня навіть без реєстрації.
-
Доброго дня! Який новий документ відсилали через кризис форму?дякую
-
Дякую 👍
-
Доброго дня, підскажіть хто знає. Ми з моїм нареченим не одруженні. Планували одружитися у червні в Україні., але не сталося через війну. CUAET оформлювали окремо. Чи зможемо ми одружитися в Канаді, і як бути з моїми документами, я буду брати прізвище чоловіка? Дякую
-
Чекаємо вже 2 міс і 4 дня з моменту біометрії.Теж Франція
-
У мого батька відколовся зуб від кореню, причому передній. Все зробили безкоштовно
-
Айфон як приклад
-
Гу якщо пише що айфон 13 коштує 28 дол в місяць то як порахувати реалтну вартість кожного місяця?
-
Ви думаєте таниф враховується в ціну телефона?
-
Сайт роджерс і белл. Але в мене якось не складається пазл. Допустим в місяць пише 35 доларів а загальна вартість 1700. Не розумію як так
-
А ви розібрались як за нього виплачувати? Читав що написано олна ціна а в сумі вийде інша. Плюс не під всі тарифи дають
22 Jan 2023, 19:22
25426/124829
about an hour ago