Українська Канада
-
обновляйте паспорт і потім подавайтесь знову
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, може хтось стикався. Заявку подавали на паспорт, але в нього вже спливає термін дії, скоріше за все, не встигнемо отримати візу до спливу цього строку. Які мають бути подальші дії? Чи треба потім повторно подавати заявку?
-
miles4migrants.org/ukraine2canada/ Але зараз нових рейсів поки що немає.
-
Якщо батьки повністю вакциновані, то дитині до 12 років тест не потрібен. Якщо не вакциновані, потрібен тест (і батькам теж) і карантин.
-
Доброго дня, підкажіть, куди заходити щоб записатися на чартерний рейс? Якщо можна, будь ласка, киньте посилання
-
Дякую, вивчатиму це питання
-
Але наскільки мені відомо потрібно буде робити ПЦР дитині
-
Спасибі за відповідь)
-
Для дітей до 12 років не потрібно
-
Добрий день. Скажіть будь ласка хто вже летів до Канади чи знає відповідь про вакцинацію від ковіда для 9-річної дитини, чи буде карантин після прильоту до Канади чи тест негативний потрібен в аеропорту? спасибі за вашу відповідь
-
У Франції було безкоштовно
-
Кто прийшов раніше того пропускають у кімнату залу для очікування. Якщо є віконце тебе кличуть.ми так сдавали. Запис був на 15.00. а в 12 ми вже були вільні
-
Я описувала як ми здавали 25.07. погортайте
-
Друзі, хтось вже здавав біометрію у Львові? Розкажіть, чи все добре пройшло
-
В Канадi ще нереальнiше, черги... зубик поремонтувати вiд 1500 $...
-
Добрий день, а хто останнім часом здавав біометрію у Відні, скільки часу чекали на погодження візи від того моменту? На що орієнтуватися, 3 тижні, більше?
-
Я чекаю 7 тижнів
-
Відвіз особисто і здав 04.07 - досі чекаю.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, хто надсилав документи на вклеювання канадської візи в паспорт в Дублін, скільки часу ви чекали? Дуже важлива ваша відповідь 🙏🏻
-
так
22 Jan 2023, 19:22
25526/123823
39 minutes ago