Українська Канада
-
На скільки знаю, так можна. Навіть, якщо вже були в Канаді. Якщо я не права, буду вдячна якщо виправите
-
Дякую, що підказуєте 💕
-
😂😂 Я так вчора якраз і робила і нічого не було До речі, може можете підказати, якщо не виїжджав за кордон але проживання вказав в Україні при заповненні аплікації, ЧИ в такому випадку можна на здачу біомертії записатися (для прикладу) у Польщі?
-
Доброго вечора! У кого є інформація стосовно візи wx-1 напишіть будьласка
-
Дякую А то моніторю чуть не кожну хвилину.... І взагалі пусто
-
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, у вас у візовому центрі м. Львів, також не має вільних дат для здачі біомертії?
-
Доброго ранку всім, скажіть будь ласка як в Канаді з стоматологією? Хто знає, чи українцям є якісь знижки і скільки взагалі коштує? Збираємось їхати і виникли проблеми у мене з зубами, а в Німеччині нереально взагалі туди сходить 😥
-
Та що робити тим хто весь час мониторить чергу і немає грошей платити? Як цій людині конкурувати з цілим офісом працівників цього агентства, які цинічно заробляють гроші?
-
Звичайні люди канадці допомагають більше ніж "свої" українці. Безкоштовно.
-
Доброго дня. А що це була за авіакомпанія?
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Це на сайті потрібно заповнювати
-
Ну не всі можуть навіть біо)))) Ось і користується народ Я заповнював багатьом, отоб багатий був вже)
-
То не наші що так роблять
-
Ая, фінт вухами друже) заходять і реєструють Богдана Хмельницького, Івана Мазепу і тд. З придуманими номерами виклику на біо. Беруть касу і вночі відміняють заявку і одразу на те місце реєструють кого треба. Наше бидло завжди знайде спосіб.
-
охохо, це вже почали мутити "вокзальні черги" на таке?) я очікував канешн, но щоб так швидко... купити її неможна, принаймні це не передбачено системою, бо не розраховано на перекупів
-
Щирі українці заробляють на всьому
-
Доброго дня, хтось знає як чи де можна купити місце в черзі на біометрію в Львові ?
-
Друзі підкажіть скільки коштує вакцинуватись в италии обо у франціі хто знає?
-
Мож хто в Монреалі? Давайте устроєм якусь передачу жді меня, чи якесь без табу?)
22 Jan 2023, 19:22
25566/124586
38 minutes ago