Українська Канада
-
Для тих хто буде заїжджати після березня як звичайний турист, без work permit, подивіться відео на ютубі як люди імігрували до війни. Якщо коротко, або навчання, або робота десь на півночі, де візьмуться вам робити LMIA
-
Читала нещодавно статтю, що купа анкет (не тільки cueat), була заасайнена на іміграційних офіцерів, які вже давно не працюють. www.cbc.ca/news/canada/ottawa/ircc-immigration-officer-container-placeholder-code-inactive-list-1.6669571 так що може бути затримка і через такі казуси, мабуть)
-
Будьласка не довіряйте нікому окрім canada.ca , ніхто нічого не подовжив www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/public-policies/ukr-nationals-exemption-3.html в кінці термін дії "акції"
-
Та мені взагалі за тиждень зробили, а дехто в той же час чекав три місяці. Ще від місця подачі залежить.
-
Зараз є вільні слоти на березень в консульство в Едмонтоні
-
так а як потім його взагалі получити? бо летіти и не працювати там це не казка ж
-
Ххахахахахха ви такі дивні. Я знаю щонайменше 3 особи які чекають досих пір з червня. А також декілька людей хто подався у жовтні. Ви впевнені, що якщо отримають візу умовно 28 березня - людина не отримає ворк перміт? Чи є офіційні підтвердження ваших слів?
-
а як потім ворк перміт отримати?
-
і як ото усе потім зробити? я тільки вчора подалась, сьогодні отримала запит на біометрію, 16 січня буду їхати здавати в лондон, незрозуміло скільки ще чекати відповіді, але в планах було їхати не раніше квітня взагалі, то тепер не знаю що робити