Українська Канада
-
Там на місці заповнити можна, не пам‘ятаю, щоб прописку вказував
-
Маю на увазі що квартири у Львові убиті по ціні що квартира у Монреалі у центрі міста
-
А на скільки Схід, активно "співпрацював і працював у РФ"....😡
-
Дякую. Не знаєте, якщо у мене адреса прориски відрізняється від фактичної адреси проживання, яку необхідно вказувати?
-
На коли у вас було бронювання?
-
Укр
-
Підкажіть, будь ласка, хто вже здавав біометричні дані у Львові. Згоду на обробку моїх персональних даних заповнювати якою мовою англійською чи українською? Дякую.
-
Добрий день, будь ласка підкажіть, ви вказували у заявці на візу, що хочете працювати? Бачив у чаті через це проблеми потім були, це так?
-
Дякую, Наталі! В нас вже доба минула. Вчора за декілька годин не змогли скасувати і перепризначити. Ви заходили під тим же Reference number?
-
Через добу відкрило доступ
-
Доброго дня всім! Підкажіть, будь ласка, хто знає, як призначити новий запис на біометрію? На той, що призначили раніше, не змогли потрапити через форс-мажор. Тепер не можемо ні старий скасувати, ні новий перепризначити в Берліні. Хто був в такій ситуації?
-
і коли рак на горі свисне і коли жаба в жопі путіна квакне))))
-
Коли буде введено повне нафтове імбарго проти РФ. І коли будуть бомбити Москву. Але це моя особиста думка
-
Ви про яку зраду? Про це я нічо не писала.Ви всі незадоволені Заходом постійно…і стуліть пельку…і не вказуйте мені що робити
-
Скрізь є і хороші і погані. Краще спрямуйте енергію і інше корисне русло. В нас є ворог а ми дорікаємо одне одному.
-
«Відсидівшись» 3 місяці в Чернівцях, можу розповісти дуже гарних історій, як там своїх по хатах ховають , а переселенців в перший день всім селом тягнуть на реєстрацію до військкомату , бо «у вас там війна». І переселенці не мали ніякої можливлсті без реєстрації поселитися. Всі там зареєстровані . Ну а те, що комусь не подобається , що їх не призивають, ну то вже таке…всюди є різні . І квартири по 1000 доларів сдавали , вигнавши попередніх квартирантів , що 200 платили
-
Шановні. Може ми спочатку переможемо, а потім будемо розводити срач?
-
А квартири і будинки віддають безкоштовно люди, не всі, але є. Але коли переселенці включають газ і зїзджають, пишуть погрози і нищать майно, то і люди тепер і за гроші не хочуть здавати
-
Гімнюхів є достатньо всюди… західняки - воюють,а море східняків на заході відсиджуються…
-
Мої друзі в 10 років на будівельний кран залазиди на висоту девяти поверхів🤣🤣🤣🤣 діти гуляли де завгодно аби не турбувати батьків
22 Jan 2023, 19:22
25998/123821
about 4 hours ago