Українська Канада
-
Закордонний паспорт,роздруківка листа с візи,заповнена заява та квитанція про оплату кур’єра,якщо поштою хочу і це все,так?
-
Вітаю! Підкажіть, перелік країн де не дозволено транзит. Щоб не виникла проблема з перельоти. Дякую!
-
Це воно? Тут все потрібно заповнювати?
-
Всім привіт. Хтось робив вклейку візи в Ірландії (республіка, окрема від ВБ)? Можна привести особисто, як тут пишуть про Німеччину, чи тільки поштою?
-
Це ви на листі написали свій номер та електронну адресе,коли віддавали?
-
Дякую
-
Зрозумів,тобто там вам можуть зробити за тиждень?це напевне? Тому що без паспорта на довгий час у Німеччини дуже не зручно бути,бо треба в банку забрати гроші або ще деякі питання
-
Аа,зрозумів А хтось здавав у Берліні на вклеювання особисто?Для мене найближче Берлін
-
/spam@AwesomeBanBot
-
Вам 2 місяці вклеювали??
-
Дякую
-
Спробуйте звернутися до центру допомоги емігрантам.
-
Я дивився тільки на LOT
-
Я ще не лечу, і в мене безвіз ще в травні закінчився, тому тільки з Польщі зможу летіти, щоб не було проблем в других країнах.
-
Потрібна віза,але якщо у Вас є Американська віза(США) на кожного члена Вашої сім'ї,то зможете.В іншому випадку ніяк.
-
Доброго дня,теж цікавились цим питанням.Нам відповіли розгляд буде 2 тижні і не факт,що Вам дадуть foil-less.Тому відправляли паспорти на вклейку,у нас це зайняло тиждень.
-
теж цікавить
-
Транзитна віза потрібна
-
Привіт! А підкажіть будь ласка, через Лондон без візи можно летіти якщо це транзитний рейс? Без зміни аєропорту
-
Я бачила цей пост - але не можу пройти опросник - наприкінці у мені виходить інша форма. Може хтось знає які відповіді потрібні ? Дякую
22 Jan 2023, 19:22
26055/123821
about an hour ago