Українська Канада
-
Подскажите пожалуйста какую форму надо добавить на ребёнка в аппликации?
-
Просто сбивает с толку, там где not permitted в строке количество стоит NA, а где none указан лимит как и там что можно, и как понять не понятно
-
Друзья подскажите, not permitted и none это одно и тоже если смотреть в эту таблицу, что можно и что нельзя ввозить в Канаду? inspection.canada.ca/food-safety-for-consumers/bringing-food-into-canada-for-personal-use/eng/1389630031549/1389630282362#tab2
-
Я відправила 3 червня у Варшаві і отримала особисто цього понеділка
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Так, я тут менше 6 місяців
-
Дякую 🫶🏻🙏🏻
-
А що це доказано, що вона врєдна?)🤣
-
Ось докладний досвід тих, хто влетів у Канаду по foil-less, і знову подався на візу (далі скопіювала з іншого чату) Хочу поділитися досвідом вклеювання візи всередині Канади (WP вже з позначкою CUEAT був на руках). Допомагала дівчині, поділяюсь інформацією за її згодою. По-перше, подавалися не через портал CUAET, а саме IRCC акаунт (www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html). Коли Ви заходите в портал Ви бачите повідомлення (прикріпила фото нижче) про те, що є різниця між цими двома способами. У IRCC account відразу натискаєте Apply to come to Canada і відповідаєте на запитання, щоб згенерувати анкету. Відповіли з питань опитувальника, що хоче працювати у Канаді та має WP. Наприкінці випала форма Application for Visitor Visa IMM5257. Крім форми прикріплювали passport, digital photo, proof of upfront medical exam, work permit, marriage certificate (оскільки дівчина одружена) і (опціонально) форму schedule 1 де вводяться подорожі закордон за останні 5 років. Подали заявку 30 травня. 1го червня надійшов запит на відправку паспорта до Оттави. Інструкції як надсилати прикріплюю нижче, так само їх можна знайти ось тут: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account/where-submit-passport.html#C Ми відправляли через Canada Post Xpresspost, повна вартість $34.64 cad. Відправили 2го червня, до Оттави було доставлено паспорт наступного дня (перевіряли по трекінг номеру). Спочатку платили за візу канадською картою (100 cad), але сьогодні надійшло на карту повернення від Immigration Canada. Дійшли висновку, що це безкоштовна процедура для українців. Поки що чекаємо на повернення паспорта з Оттави, але попередньо на сайті вказано що вклейка відбувається приблизно 14 днів. Сподіваюся, ця інформація комусь допоможе.
-
Всім привіт! ☀️Підкажіть, будь ласка, хто летів по фоіл лес візі. Де потім вклеювати, десь в аєропорті чи потрібно звертатися у місцеві організації? Дякую за відповідь 🙏🏻
-
На IBAN відправляйте.
-
Він має прийти на пошту ? І чи поміняється тоді статус заявки?
-
Добрий день Підкажіть, будь ласка, якщо заявка в статусі надіслана, чи можна реєструватися на біометрію?
-
Величезне дякую!!!!!
-
Одна із самих ненормальних систем. Але входите до особистого кабінету portal-portail.apps.cic.gc.ca/signin?lang=en Потім погоджуєтесь з повідомленням. Опускаєтесь до самого низу сторінки та буде форма,
-
Доброго дня , піжскажіть будь ласка де можна відправити паспорт на вклейку особисто і потім особисто забрати ?
-
Доброго всім дня. Прийшов запрос на паспорт у Варшаву. Скільки дають часу на відправку паспорту на вклейку візи? Якщо я відправлю через 2 місяці будуть проблеми?
-
99% що так. В Варшаві можна самому забрати паспорт, як у Хельсинки не скажу, але думаю теж можна самому. 100% що не треба платити за доставку з ВЦ в посольство у Лондоні.
-
Ви в Хельсинки. Ви відправляєте поштою паспорт в Візовий Центр у Хельсинки. Далі візовий центр надсилає на вклейку, це вже не ваша проблема. Паспорт повертається у візовий центр. Далі ви або самостійно забираєте паспорт, або вам повертає курєр, якщо ви його оплатили заздалегідь.
-
Ну платите лише за доставку від візового центру назад, я не знаю де ви знайшли Інфо, що треба платити за доставку від візового центру до посольства :)
22 Jan 2023, 19:22
26078/124586
about an hour ago