Українська Канада
-
Аналогічна ситуація. Ціни знижуються тільки наприкінці серпня
-
Доброго дня. Потрібна порада з перельотом . Поділіться досвідом хто летів не дорогими білетами ? Недавно. В особисті якщо можна🙏🙏. Ціни на білети в Торонто кусаються на разі сильно
-
Дякую ❤️
-
Ви його отримали тому що програма ще дійсна і тому у вас нічого і не питали .А лист з попередньо схваленим ворк пермитом бувае с датою та без (коли він буде дійсний ) А зараз ворк перміт дають в аеропорті навіть як що ви в заявці не писали цього
-
Доброго дня друзі 🌞 Підкажіть будьласка чи можливо відправили посилку с України в Канаду ? Може вже хтось відправляв ? ( я маю наувазі речі )
-
Це вже в Канаді?
-
Хто відправляв паспорти на вклейку з України поштою?
-
Доброго дня, я вибачаюсь, мені не зрозуміло. Тобто якщо старшій дитині 12 років, то вона може гуляти з меншою на вулиці?
-
Заказал себе здесь 5 штук ($2.97 вышло): a.aliexpress.com/_v7DfwL
-
Немає зараз вільних слотів (8:35)
-
Ви можете подивитись онлайн доступні дати та час. Слоти є
-
Хто знає, чи велика черга на здачу біометрії в Львові?
-
Можна з аліекспресу замовити, дуже дешево ☺️
-
Дякую!
-
А чи є подібна група по Ньюфаундленду?
-
Для дрібної техніки підійде, більш якісні дорожчі , також знайдете адаптери в суперсторі чи волмарті.
-
Не всі позиції вимагають сертифікації, але в загальному сертифікація вимагається. Тут посилання не можна давати, але погугліть - все чітко врегульовано (на які позиції не вимагається сертифікація: напр., International language teachers; Adult continuing education teacher; Education assistants; Early childhood daycare teachers; Private school teachers may be certified by the College or Institution; Community teachers generally have a Master’s degree if they teach full-time; University lecturers do not need to be certified by the College but must have either a Master’s or PhD; English or French second language teachers, you must have a TESL or TFSL certificate to teach in a university, college or non-profit organization; Tutors)
-
Всім привіт. А чи може хтось дати посилання на групу українців у Ньюфаунленді?
-
Наскільки я знаю наші лікарі і вчителі тут не можуть працювати, поки не перевчаться. Але уточніть в своїй провінції.
-
Я як раз спеціаліст з освітою, а наскільки я знаю, то ліцензія потребується не у всіх провінціях
22 Jan 2023, 19:22
26185/123723
3 minutes ago