Українська Канада
-
то взагалі ржака - ми казали офіцеру ось готівка, хочемо задекларувати, а він сказав - проходьте я вас так пропускаю. Прийшлося умовляти що б він декларацію прийняв. Але це ж готівка яку ми привезли. А я питаю про гроші які на валютній картці залишились. Їх ніхто не декларує.
-
Податки сплачені, але виписок не може бути - тільки чек з канадського банкомату, якщо готівку знимати - а цього недостатньо на скільки я розумію. CRA/Fintrac хочуть бачити прямий переказ з рахунку на рахунок, але це не дозволяє робити НБУ. А якщо я буду знімати в банкоматі и класти на рахунок в Канаді - бухгалтер каже буде ой ( - врахують як дохід і нарахують податки рано чи піздно.
-
Я коли шукала інформацію на сайті ірсс, знайшла, що в Мадриді вони лише приймають документи, а на вклейку відправляють у Париж. Але... Париж вірогідно не витягує навантаження, або ще хто зна що і як. В Лондон відправляють. Мій паспорт не единий такий. Знаю ще такі самі випадки. При чому у людей був трек, паспорт з Мадриду відправили у Париж, а звідти у Лондон. 😔
-
Не зовсім так. ВклеювАЛИ, а зараз і в Бухаресті затримка. Другого грудня паспорти занесли у візовий центр, тільки 20-го грудня відправлені в офіс IRCC. Коли повернуться - невідомо. Кажуть, що багато співробітників у візовому центрі зараз хворіють, нема кому працювати.
-
Румунія (Бухарест) вклеїли за 3 тижні
-
Усім привіт, підскажіть де найшвидше вклеють візу в паспорт? Бо Варшава це жах як довго