Українська Канада
-
Я поки розглядаю Манітобу, подобається ця провінція, ще десь 3 роки назад коли тільки почав думати за переїзд до Канади ця провінція була у мене в пріоритеті, на БК і Онтаріо навіть не дивився, хоча там дійсно ІТ сфера набагато більш розвинена
-
Приїхав - віддав паспорт - поїхав до дому- очікування від 2 тижнів до 6 тижнів- отримав лист що паспорт готовий - приїхав забрав паспорт
-
Підкажіть, будь ласка, хто подавав паспорт на вклейку візи особисто в візовий центр, скільки часу займає ця процедура? Приїхав і отримав вклейку чи просто подаєш паспорт і ще треба чекати?
-
так
-
В Манітобі?
-
є, нещодавно перевіряв вакансії на тому ж indeed. Різного рівня і на різну зп
-
А щодо JavaScript, є перспективи?
-
Добрий день,чи хтось здавав біометрію у суботній день у Варшаві
-
Доброго дня! Чи може хтось зорієнтувати скільки часу дійсний Single Journey Travel Document після видачі (для дитини)? Допоможіть, будь ласка, хто отримував одноразовий проіздний. Хочу знати, який є запас часу на виліт. Буду дуже вдячна
-
А iмiграцiоннi слубжи менi не допоможуть с житлом та навчанням?
-
Будласка люди якщо вам не складно напищiть до робити пiсля того як приïхав, я не знаю ïхню мову взагалi до кого вiдразу можно звернутися за допомогою?
-
Доброго дня, можливо хтось стикався з подібною ситуацією. Подавала 3 анкети, точніше я свою і окремо в моєму кабінеті двом дітям( 10 місяців і 9 років). Мені візу зробили за 2 тижня. Це було ще в травні а про дітей взагалі нічого не чути. Вже и писала мейл и дзвонила на гарячу лінію. Всеодно нічого. Що робити не знаю, можливо треба їхати в VFS офіс і просити їх розібратися?
-
як приїдете в канаду, шукати житло роботу і тд. все як всюди.
-
А далi що мушу зробити?
-
для початку подавайтесь на візу
-
При собi тiльки био паспорт, менi бескоштовно поможуть доïхати?
-
Але ж там на місці ж можна буде зробити її?
-
Як менi поïхати в Канаду на пмж? Я на данний момент знаходжусь в Польщi, доможiть будласка.
-
мова не та, за друге порушення забанять
-
Дякую за відповідь. Але зараз ніде не легко. Але Канада то була мрія завжди. А чи не підкажете як з візою? Тому що кажуть краще заплатити кошти "професіонал", щоб заповнити заяву на візу. Дивилась я по біометріі, то в Україні вже все забито до вересня місяця 🤯 тому хочу поскоріш цим зайнятись. І я також дізнавалась, що в Канаді потрібна вакцинація, якщо немає то можуть відмовити у в'їзді?
22 Jan 2023, 19:22
26745/123900
about 4 hours ago