Українська Канада
-
супер
-
Зараз строк біометрії відмінили
-
Доброго дня. Заповнила заявку CUAET на матір, а в application type пише "Work permit application ". Наче заповнювала все так само як на себе. Підкажіть,будь ласка, щось змінилось у заявці, чи це я хоть не так зробила?
-
теж саме, записала брата на 27 серпня. Але є питання. Якщо в листі, де просять здати біометрію, вказано що є 30 днів з дати отримання листа(16 липня), щоб здати біометрію. Але вільних місць не було у Львові. Тому обрала 27, яке було вільним. По факту виходить більше 30 днів. Це нічого страшного? Він все одно зможе здати біометрію?
-
О, якщо так, то це дуже непогано. Дякую велике!
-
Я думаю, це можна буде зробити в консульстві України в Канаді. Навіть зараз можете уточнити у них цю інформацію. Віза вам потрібна тільки для в’їзду. Можливо з новим паспортом доведеться переробити ворк перміт. Але це не проблема.
-
Да, він вже подався, разом з мамою, як подружжя. І вже записаний на біометрію. Але просто давно хотів змінити громадянство, для себе просто, і тут така накладка виходить.
-
Якщо тато не громадянин, він може подаватися на цю візу, як член сім’ї громадянина України. Але такими вважаються тільки подружжя або діти на утриманні. Тобто він не буде членом вашої сім’ї, тільки, якщо буде подаватися з вашою мамою.
-
В мене у тата інше громадянство просто. Він подається з нами на візу, але він через деякий час хотів би змінити громадянство на українське, бо живе тут вже 20+ років. Але за відповідь дуже дякую, все зрозуміло.
-
Не зовсім зрозуміле питання. Ця програма для українців і членів їх сімей. Якщо отримати візу і прилетіти в Канаду, то яка різниця, яке у вас громадянство? Якщо ви отримаєте нове громадянство, то буде і новий паспорт. А віза вклеєна в старий. Звісно вона пропаде. Потрібно буде заново подаватися.
-
Дуже деже дякую! Завдяки вам записався на 2 ге вересня, вже дві неділі моніторив все мімо, а тут все вийшло🤗🙏
-
В мене є питання, якщо людина отримає візу, але через наприклад півроку змінить громадянство (на українське), то віза пропаде? Може хтось знає. Буду вдячна за відповідь.
-
Спеціально до кінця не читав, взяли до універу Манітоби. Вгадав?😃 П.с. а може хтось дати посилання на групу українців у Ньюфаунленді? Не можу знайти
-
Для працевлаштування часто взагалі не потрібно підтвердження. З цим простіше. Підтвердження варто робити саме для ПР, бо якщо влаштуватися на ту саму роботу, що мали в Україні, зарахують стаж і можна подаватися відразу. Напевно, дивлячись, для чого потрібно підтвердження, різні і вимоги до самого підтвердження.
-
Аналіз крові на сифіліс, гепатит, hiv. Рентген. Прийом у імміграційного лікаря. Це називається огляд, але він тільки задасть загальні питання про стан здоров’я, якщо потрібно, випише рецепт на ліки, і дасть направлення на аналіз крові та рентген.
-
Була присутня на консультації з Атлантичної програми імміграції. Вся інформація від офіційних джерел. Щоб підтвердити стаж в Україні, потрібен лист від роботодавця. Все інше - не підходить. Якщо в Україні був self employed, то цей стаж підтвердити не можливо. Якщо це був freelance, тоді, знов таки ж, потрібен лист від роботодавця. Все інше - трудові, виписки з налоговоі - не приймаються, як підтвердження.
-
На серпень були теж місця. Щойно.
-
Так
-
Це де? Львів?
-
Є ще на вересень дві дати. 08-го одне місце і 9-го ви бачите
22 Jan 2023, 19:22
26839/124779
3 minutes ago