Українська Канада
-
Добрий день! Скажіть, будь ласка, хтось привозив із собою ліки в Канаду? Є якісь обмеження?
-
Доброго дня! Обов‘язково треба вклеювати візу? Наче можна по прибуттю?
-
Ви впевнені? Я зараз в Нідерландах, з правом до праці.І в мене закінчується 90 днів
-
Добрий вечір! Знайшли відповідь?
-
підкажіть, будь ласка, у якому випадку можуть відмовити при отриманні візи?
-
Дуже вдячна за відповідь!
-
Не можуть
-
Доброго вечора! Маю запитання, зараз знаходжусь в Шенгені(90 днів) , чи можуть мені відказати з візою до Канади?
-
Таку допомогу не складно оформити самому. Краще не довіряти стороннім людям при її оформленні і не надавати свої персональні дані. Вже були непоодинокі випадки шахрайства, коли допомога призначалась одним, а по факту її «отримував» інший, якого потім ні слуху ні духу!
-
Підкажіть будь ласка, який дозвіл від батька потрібен що він не проти щоби діти з самої їхали до Канади? В когось є приклад листа?
-
Вже прочитала
-
Там же все написано
-
Дуже цікаво, це завжди актуально?? Яка провінція??
-
На другій сторінці над табличкою зі штрих- кодом
-
Дякую
-
там є тільки номер моєї заявки, це він?
-
У листі запрошенні на біометрію, яке вам прийшло. Там є той номер
-
Доброго дня Підскажіть будь ласка в реєстрації на біометрію є графа IRCC No звідки цей номер дізнатися, де він вказується?
-
а чого стресова? бо від ведмедів бігати треба?
-
здравствуйте. мы сейчас в германии и хотим приехать в канаду. на визу еще не подавали так как не имеем полную информацию обо всем. хотим все уточнить и так ехать, так как есть маленький ребенок. подскажите пожалуйста как проходит процесс? есть ли какая-то помощь , поддержка или как?
22 Jan 2023, 19:22
27116/123850
about 7 hours ago