Українська Канада
-
Добрий день! А в когось була подібна ситуація: приіхали у канаду, дружина не вакцінована. Сидимо на карантині, на 8 ден здали тести. Сьогодні останній день карантину, але результатів тестів все ще немає по дружині (прийшли тільки на дитину тести) хто що робив у такому випадку? Чи треба кудись дозвонюватися і вирішувати де результати? Дякую
-
Доброго вечора, підскажіть, будь, як з України відправити паспорт на вклеювання візи у Варшаву? Біометрія була зроблена в Німеччині.
-
Дякую🙌
-
Можливо хтось знає. VFS у Варшаві на Chlodna 51 по суботам працює?
-
Так. Коли вклеюєте зазвичай вклеюють до кінця дії паспорту.
-
Дякую за інформацію )
-
Докази вакцинації треба завантажити в додаток ArrivCan. Тому краще зробіть в Дії pdf сертифікат. Це роблять за 72 години до вильоту. Інакше вас не зареєструють на рейс. Карантин необхідний, якщо немає вакцинації, навіть якщо тест негативний. Канада не встановлює термін дії сертифіката вакцинаціі, але знаю випадки, коли lot не садив на літак без бустерної дози або тесту, якщо термін дії сертифікату перевищував здається 270 днів.
-
Доброго дня, шукаю кімнату в Оттаві не можу знайти, за яку ціну реально орендувати ліжко або кімнату в Оттаві, дякую всім хто дочитав
-
Так. Будо 6 місяців.
-
Всім привіт, я чекаю після здачі відбитків майже 2 місяці, здавав у Варшаві, працюю з грузином, одружений на українці, теж подали анкети здали відбитки, чекають вже 3 місяці, телефонували в консульство, сказали, що дуже дуже багато заявок обробляти, тому комусь швидше повезе комусь ні, залишається чекати, Варшава дуже сильно загружена туди найбільше заявок надійшло. Я і ще 2 людини чекають так довго, ще знайомі подаються, і багато чув теж будуть заповнювати анкети, скільки українців полетить то вже інша справа.