Українська Канада
-
Доброго вечора, підкажіть, чи можливо здати паспорти не поштою, а самостійно в Німеччині? Якщо ні, то якою поштою робили?
-
Доброго вечора, підскажіть, будь, як з України відправити паспорт на вклеювання візи у Варшаву? Біометрія була зроблена в Німеччині.
-
Дякую🙌
-
Так
-
Можливо хтось знає. VFS у Варшаві на Chlodna 51 по суботам працює?
-
як відповісти, якщо людина не спроможна зайти на офф сайт та не включити гугл трансліт
-
Дякую! Хтось робив вклейку у Фінляндії? Не можу знайти інформацію про це😩 Візу робила у Польщі.
-
Так. Коли вклеюєте зазвичай вклеюють до кінця дії паспорту.
-
Чи можна подовжити строк? Ну якщо вклеїти у паспорт?
-
Які ваші умови ?
-
Дякую за інформацію )
-
Докази вакцинації треба завантажити в додаток ArrivCan. Тому краще зробіть в Дії pdf сертифікат. Це роблять за 72 години до вильоту. Інакше вас не зареєструють на рейс. Карантин необхідний, якщо немає вакцинації, навіть якщо тест негативний. Канада не встановлює термін дії сертифіката вакцинаціі, але знаю випадки, коли lot не садив на літак без бустерної дози або тесту, якщо термін дії сертифікату перевищував здається 270 днів.
-
Доброго дня, шукаю кімнату в Оттаві не можу знайти, за яку ціну реально орендувати ліжко або кімнату в Оттаві, дякую всім хто дочитав
-
Так. Будо 6 місяців.
-
Дякую!
-
Всім привіт, я чекаю після здачі відбитків майже 2 місяці, здавав у Варшаві, працюю з грузином, одружений на українці, теж подали анкети здали відбитки, чекають вже 3 місяці, телефонували в консульство, сказали, що дуже дуже багато заявок обробляти, тому комусь швидше повезе комусь ні, залишається чекати, Варшава дуже сильно загружена туди найбільше заявок надійшло. Я і ще 2 людини чекають так довго, ще знайомі подаються, і багато чув теж будуть заповнювати анкети, скільки українців полетить то вже інша справа.
-
Підскажіть , як отримати безкоштовну страховку в торонто
-
Скажіть як з health care system, краща в саскатуні чи реджайні? Як по якості?
-
Доброго дня буду вам дуже вдячна за контакт 🙏🏻
-
Дякую звонив на нього. Я так зрозумів вони кожному різному інфу дають
22 Jan 2023, 19:22
27424/123872
about an hour ago