Українська Канада
-
/ban@AwesomeBanBot
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Спробуйте авторизуватися з іншого браузеру
-
Усі дати білі уже. Коли я натиснула на зелену дату мене просто вибило.
-
Якщо червоне попередження відсутнє, і зелені дати відсутні, то спробуйте авторизуватися з іншого браузеру,має показати доступні дати
-
У Вас є червоний напис, що нема вільних слотів, чи напису нема, і зелених дат теж нема?
-
Хто подавав закордонний і внутрішній в анкету НЕ ID card, у вас просили переклад?
-
НЕМА НІЧОГО. ВЖЕ РОЗІБРАЛИ ЯК ГАРЯЧІ ПИРІЖКИ
-
Ще 1 ремарка: в нас паспорт ID-картка
-
Подавали без перекладу. Але потім потрібно подавати фото для видачі документу на одноразовий в‘їзд (фойл-лес не видають). Це з моєї практики
-
Ви так подавали? Вас не просити переклад?
-
Вітаю ❤️ Яке перше повідомлення повинно прийти у кабінеті після того як відправила анкету? 😞
-
Не потрібен
-
Хто в заявйці вказува укр паспорт, переклад потрібен?
-
В Україні з початку повномасштабного вторгнення немає жодного "більш-менш" безпечного регіону! Удар по Вінниці це ще раз, на жаль, доводить
-
Дякую. Думав тільки в дружини таке, з великими зусиллями відправила.
-
Так як в Німечинні
-
Я з родиною готова була їхати ще півтора місяці тому, але до сих під від уряду не всі документи надійшли на ел.пошту. тому вимушені чекати
-
У мене теж два паспорта, один закінчиться в 2025 інший в 2027. Подав заявку з другим
-
Думаю це багато часу займе. Якщо зараз в Україні треба чекати 1-2 місяці на новий паспорт, то якщо це робити за кордоном,через посольство, то буду ще довше
22 Jan 2023, 19:22
27489/124745
18 minutes ago