Українська Канада
-
Ану підкажіть як це зробити, я вже як тиждень. Здав біометрію
-
Заповнити форму що ви хочете отримати одноразову візу, і вони вам на емейл вишлють її
-
Це получається приходить або фоіл або вклейку віза. А як що мені потрібно фоіл а прийде на вклейку щось можна з цим зробити ?
-
Можна, але дуже геморно, не всі роботодавці беруться. Краще на пр подаватись
-
Ааа, ви хочете вклеїти у Канаді? Тоді хз, але це ж повинен бути той самий документ, як я розумію
-
Віза дає право на в’їзд, а не на перебування в країні. Якщо віза навіть на 10 років, це не значить, що ви можете в Канаді бути 10 років
-
Привіт, скажіть , може вчора хтось подавав заявку на CUAET ? Не приходить на пошту ні анкета, ні запрошення на біометрію , раніше через кілька хвилин все приходило
-
А як ви отримаєте візу на довший? У вас уже буде віза ж
-
В нас теж не хотіли брати конверт з паспортами, але ми у Франціі, таки відправили. В Посольстві кажуть що поіншому документи не приймають
-
Не можу записатися на здачу біо Варшава і Краків. 3 дні показує зайнято. Глюк?
-
Скажіть, будь ласка, чи приходить на електронну пошту повідомлення, що візи вже вклеяні і що можна вже забирати паспорти?
-
Добрый день, подскажи если случайно подали визу гостевую а не рабочую можно потом изменить?
-
Ціни на білети, прям сів і полетів... треба за 2 міс замовляти.. а коли віза робилась3 міс.., то коли люди поїдуть. Як на мене математика 3 класу... але ніяк не висновок, що не хотять.
-
Я теж відправила тільки першу сторінку, сторінки з відмітками про в’їзд в інші країні не додавала. Проблем не було. Візу отримала. Якщо буде необхідно, щось уточнити, попросять додати потрібні документи.
-
Поділіться воаженнями проживання в Канаді чи варто летіти?
-
Люди, які відправляли документи на візу, дайте відповідь будь ласка. Дружина в Флоренції не може відправити документи, пошта не хоче брати документи на відправку
-
Аналогічно
-
Не можу записатися, постійно висвічується що місць нема))
-
Доброго дня. Що робити якщо мій диплом залишився в Україні?
-
Дякую за інфу, пошукаю👍🏼🙂
22 Jan 2023, 19:22
27520/124745
9 minutes ago