Українська Канада
-
Підкажіть, будь ласка, хто пройшов вже цей шлях: відправляючи паспорт свій і дитини в одному конверті, кур‘єрські послуги сплачувати як за конверт, чи за кожного, чий паспорт всередині?
-
Якщо бути чесним, то це програма не про безпеку, це можливість для Канади вирішити частину своїх проблем з нехваткою трудових ресурсів. Тому не варто сваритися, всі кому потрібна безпека отримають її в Європі, всі хто мріяв про Канаду, врешті решт, отримають візу і полетять за своєю мрією.
-
так це ж зовсім інше, тут я з Вам згоден, я мав на увазі людей які зараз в Україні і не можуть виїхати, дружина з донькою можуть поїхати, але самі не будуть цього робити бо буде м'яко кажучи, важкувато, а для мене наприклад це можливо єдина а остання можливість, вік підпирає ... P.S. Планував переїзд в Канаду давно, готував документи, готувався до екзамена IELTS, а тут війна ...
-
Знаєте,це нагадало мені 1 числа березня.Моє місто знаходилось в зоні активних бойових дій,виїхати та заїхати в місто було не можливо,а отже був реальний дефіцит продуктів.Місцевий фермер організував безкоштовну роздачу молока.З жадоби деякі люди його гребли бутлями і їм було байдуже,що вони його не вип'ють,а просто вильють в унітаз.Але ж гребли,бо задарма.А десь плакала молода мати,яка через таких не встигла взяти дитині хоч літру...От так зараз і з візами,треба- не треба,а гребують,бо задарма...
-
183 коментарі -їдеш в Канаду одразу-без грошей важко, сидиш е Європі що б заробити грошей-не добре, Українцям війна не потрібна вони самі один одного знищать...
-
О, а ми тут займаємося тим, що найкраще вміємо - гадимо один одному на голову та думаємо, а що там у іншого краще ніж в мене, замість єднатися проти москалів ...
-
Добрий вечір, скажіть будь- ласка хтось міняв дату на біометрію? Як це зробити?
-
Здав біометрію 1.05 немає відповіді це нормально чи хтось довше чекає?
-
Ми по внутрішнім паспортам, треба без пересадок, з відня.
-
Ви хоч самі зрозуміли шо написали? Є багато людей які давно планували і готувались до переїзду в Канаду, але війна зламала ці плани і надію на те шо можна буде втілити свою мрію у життя, а тікаючи з зони бойових дій не обов'язково обирати саме Канаду, багато інших країн відкрилися для Українців які потребують допомоги. З Ваших слів виходить, "Мені пофіг шо ти мріяв про Канаду, я сам туди поїду бо мені це потрібніше, в Європі мені не подобається " ...
-
Чи є у групі кому відмовили у візі?
-
А коли Ви завантажували паспорт при подачі ви лише головну сторінку завантажували або ще штампи і ТД?