Українська Канада
-
Сегодня они обьявили что с 1 am до 6 am не будет работать
-
Так, але гроші вже витрачені на оренду в ЄС, з'явилися зобов'язання тут, тобто швидко приїхати не вийде. І немає зараз сил знову все заново проходити, якщо чесно.
-
А я можу виїхати, але місця на біометрію були зайняті тими, хто виїде «коли зможу». Ось і вся різниця. Я вже не кажу про щоденні обстріли Харкова, під якими живу 👌🏼 Гроші є на переліт, на аренду житла і перший час перебування у Канаді. А витрачати їх у Європі очікуючи на візу не хочеться.
-
Ви ціни ка квитки бачили? Зараз 1400, а 12 вересня той самий рейс 620 Різниця трохи є. Багато хто готовий їхати, але ціни дуже високі. В вересні косяком підуть)) 🇨🇦❤️
-
Я вам скажу навіщо: я подалася на візу одразу як відкрили програму, здала біометрію в кінці березня. І чекала візу, чекала і чекала, читала як люди отримують рішення за два тижні. Продовжувала чекати. В якийсь момент мені не було де жити з дитиною, я телефонувала і писала у форму і нарешті отримала лист,що наші заявки мають пріоритет. Тільки от за цей час в мене закінчилося 90 днів в ЄС, я була змушена подати на прихисток в іншій країні і була змушена зняти квартиру і шукати роботу на місці. От і вся історія. Я була у відчаї, бо не було де жити, в Канаді мене чекали, але вже гроші витрачені на оренду, договір довготерміновий, оплатила на декілька місяців вперед. А дитина досягла віку садка і пішла в садок на місці!
-
Ха́ртія францу́зької мо́ви (фр. Charte de la langue française), також відома як «Закон 101» (Loi 101), — закон провінції Квебек (Канада), що захищає французьку мову, забезпечуючи її державний статус. Хартію було прийнято урядом Рене Левека 26 серпня 1977 року. Її мета — запобігти асиміляції франкоканадців й інтегрувати іммігрантів до франкомовного суспільства.