Українська Канада
-
Чи є тут хтось хто подається з Йорданії?
-
там інструкція як отримати
-
Ну шо поробиш, трошки запізнились))
-
Розумію . Ліниві виродки . Тоді хай смокчуть лапу . Всім щасливого дня
-
Скажу, що напрягатися заради когось вони не будуть, тому Ваш вибір правильний )
-
Я 2 місяці чекаю відповідь . І думаю на цьому це не закінчиться .
-
тут малось на увазі в порівнянні з минулим
-
Який в сраку в’їзд без напряга
-
в закрепах, якесь 6-7 повідомнення. чи зайдіть в ссилки, в групі, і там десь за березнь
-
Всем привет. Пытаюсь начать процесс оформления визы, но на первом же шаге возникла проблема. Не могу получить код "IRCC", выдает ошибку: "Sorry, we couldn’t create an invitation code for you. Invitation code not created: There was a technical issue" Возможно, что кто-то уже сталкивался с данной проблемой и знает, как ее решить? Спасибо.
-
Тоді дякую . Взагалі не поїду туди )
-
Ні, нема такого. Я розумію вас прекрасно, мої батьки чекали 2 місяця, ми з чоловіком місяц Ви як прїдите в Канаду, зрозумієте яка страшна тут бюрократія Та і взагалі їм пофіг
-
Чи вони тільки дівчат розглядають ? Це не серйозно . Розумію якщо мені було років 40 тоді так . Але мені 23 і в мене є 2 профессії .
-
Про программу cuvet , я не вірю що такий сильний наплив , що вони не можуть дати відповідь за 2 місяці . Не хочете не потрібно . Це Канаді потрібна робоча сила чи мені ?)
-
Медицина і зброя так, згоден, але якщо дуже амбітні цілі в голові, то в США можливостей більше)
-
Я написав своє враження і воно може відрізнятись від вашого. Це рельні речі, я нікого не ображав і не викривлював факти. Писати незнайомій людині що вона тебе "бісить" то це характерезує лише вас.
-
А якщо порівнювати Канаду і Англію ?по заробітку
-
Найкраща, напевне, США. Зарплати вище за канадські, послуги дешевше, навіть нелегали заробляють там більше ніж тут офіційно працевлаштовані. Клімат значно краще, ринок праці різноманітніше і більше. Податки ще й менше
-
Я написав щось неправдиве?
-
Дякую це я знаю, але є агенції які займаються відправною з України. Бачила раніше але не зберегла контакти
22 Jan 2023, 19:22
27791/124535
about an hour ago