Українська Канада
-
Це де таке?
-
"Українським біженцям дозволять залишитись у Канаді на постійній основі" це заголовок якийсь обнадіюючий :) це щось спрощене готується чи що? Новина 3х годинна :)
-
Якщо у вас народилась дитина в Польщі, а у вас уже є візи CUAET, то залишу інструкцію від мене як ми отримали візу дитині швидше ніж виготовлення паспорту (1.12.2022 подача заявки, 28.12.2022 - реквест): 1. Отримати свідоцтво про народження в Urząd Stanu Cywilnego (wypis aktu urodzenia zupełny) саме такий, він платний 2. Перекласти його на українську в перекладача з ліцензією 3. Приїхати в консульство на Malczewskiego 17 якшо ви біля Варшави і без черги кажете на вході охороні, що подати на громадянство новонародженій дитині (мати всі документи і копії гляньте в інтернеті перелік) 4. Потім одразу (з довідкою про громадянсво) можна подати на паспорт дитині через Паспортний сервіс (ТЦ blue sity) так швидше буде 5. Коли отримаєте довідку про громадянство, одразу перекладайте її на англ і свідоцтво про народження (зупелне, повне, розгорнуте) теж на англ 6. Потім подаєте заявку і там де серія і номер документу пишіть любі цифри і букви, і додайте наступне: -фото ваших з дружиною паспортів де є візи куает -фото + переклад свідоцтва про народження - фото + переклад довідки про набуття громадянства - пояснення на англ мові, чому ви подали заявку без паспорту дитини, що дуже хочете встигнути до кінця програми і паспорт виготовляється, дитина тільки народилась, як отримаємо то одразу надамо вам дані паспорту
-
Можете спробувати поспілкуватися з менеджером, чи хто там, на тему знайти когось на своє місце. Людинка вам кошти за дні, що лишилися, сплатить - може не всі, зв знижкою - краще, ніж нічого. Не знаю, як airbnb, але на booking таке робили. Залежить, звісно, від житла та власників
-
Це спам
-
Не баньте, народ потребує стіків!!!
-
🔫 @inna13nikolaychuk кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @amaterasu_omi, @DimmKarr, John Smith, @Maxhey, @oshmyg Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
У Вінніпег crime rate більше ніж у Торонто 🥲
-
Дякую
-
Так, треба, мы вже вклеїли с чоловіком, сину 4 роки, майже 3 місяці чекаємо ( немає періоду, все залежить від вас
-
Дякую вам
-
ні, але друзі вже говорять щоб вертався бо там типу гарно все
-
Ви в Харкові зараз?
-
а де я виїхав?
-
А як ви з України виїхали, поділіться досвідом? )))
-
та чув я все, я просто не дуже розумію як пов'язати страх ракет у мирних містах з тим страхом, який виробився безпосередньо в місцях бойових дій
-
Добре, відповім за Вас. Судячи з того скільки Ви морозитесь, то Ви не чули жодного вибуху. Так ось я зараз живу з дівчиною та її двома дітьми з Харкова. КОЖНОГО разу, коли Вона розповідає про обстріли в неї чорніє лице. Тому Ви НЕ МАЄТЕ ЖОДНОГО права писати про те, чого не відчули на власній шкурі! Діалог закінчую, бо то просто "бла, бла, бла я все на світі знаю"
-
Ви все ще не відповіли на питання чи були Ви присутні....
-
А ви уважно прочитали що саме і чому ця людина написала? Ви знаєте що таке ІПСО? Сергій просто не поставив лапки після двох крапок ...
22 Jan 2023, 19:22
2780/123823
about 6 hours ago