Українська Канада
-
Добрий вечір, підскажіть будь ласка можливо хтось мае контакти на відправу паспорта на вклейку візи в Україні, бажано Київ. Дякую
-
Добрый день.Чи може хтось допомогти змінити місто здачі відбитків пальців,скасували теж у Кракові,система не пропускає,що ви робили в цій ситуації?
-
Дякую! Запросити іще раз візу чи просто щоб там була можливість продовжити?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка. Не можу зрозуміти. 5 числа сдала біометрію. У кабінеті підтягнулося на наступний день, що біометрія сдана. На наступний день прийшов лист на пошту щодо трекінгу візи і рахунок фактуру щодо візи. Я не розумію, це ж ще має окремо прийти лист щодо подачі паспорта на візу чи це і є той лист. Будь ласка, підкажіть у кого може таке було
-
Доброго дня☺️ Підкажіть, будь ласка, це значить що віза вже вклеяна і можна забирати паспорт?
-
Зробіть нові паспорти собі, поки ви в Україні.
-
дякую, вже знайшов інфу на оф. сайтах Манітоби, залишається питання, наскільки довго може весь цей процес затягнутись, вже після отримання номінації від провінції, наскількі мені відомо уряд Канади "любить" затягувати ці процеси
-
Бо всі ці поліпшення, то лобіювання представників українського ком'юніті в Манітобі. За афганців ніхто не просив мабуть..
-
та там вже кіпіш по дискрімінації, типу чого афганцям не зробили таких преференцій як українцям
-
Знайшов інфу: MPNP — програма економічної імміграції. Особи, які подають заяву на програму MPNP і отримують номінацію, можуть потім подати заяву до IRCC на отримання статусу постійного резидента (PR або ПМЖ). MPNP є однією з декількох програм економічної імміграції в Канаді. Всі особи, зацікавлені в поданні документів на MPNP, повинні заповнити й відправити профіль EOI. Громадяни України можуть відправити профіль EOI на програму MPNP і скористатися надзвичайними заходами провінції, якщо вони мають: Українське громадянство Мінімальний рівень CLB 4, підтверджений дійсним тестом IELTS встановлений зв’язок з Манітобою (близький родич, далекий родич, друг, підтримка громади, попередня зайнятість або навчання в Манітобі); щонайменше 60 балів за оцінкою MPNP; можуть задовольнити всі інші вимоги кваліфікованого робітника за кордоном, включаючи достатні кошти для облаштування.
-
Так, механізми обробки змінювати нема наміру в уряду, бо немає сенсу для тимчасових змін це робити. Окремий пул це вже не аби-який бонус, котрий вас пришвидшує та робить особливим та дескримінує інші національності у порівнянні. Зробити щось більше то вже мабуть дати привід для повстання.. чи ви цього бажаєте?)
-
Тобто будуть проблеми далі, треба саме контракт на фулл-тайм?
-
Ок, тоді які етапи подачі на пр по цій програмі? Наприклад набрав я необхідну кількість балів, провінція мене внесла в свій пул кандидатів і все, чекай коли буде вибірка?
-
З такими приколами нафіг та Канада треба . Чекати пів року чи рік візу . Я краще вже в Європі швидше на ноги стану . Не можу поїхати в країну в якій хочу жити .
-
EE тут ні до чого
-
Здається це буде звичайна програма (MPNP) за якою провінція буде давати заявнику свою номінацію котра дозволить набрати більше балів в ЕЕ, чи я помиляюсь?
-
Колись давно було таке, може не в самій Манітобі, але цю лавочку швидко прикрили після того як китайці кинулись скупати нерухомість і оформлювати резиденство
-
Окрема відбірка з пулу тільки в Манітобі?
-
Ок. Тобто різниці немає, в результаті
-
Шанси ті ж самі? Чи 60 балів це краще?
22 Jan 2023, 19:22
27814/124575
34 minutes ago