Українська Канада
-
Може а когось по іншому було
-
Вам на поштомву скриньку прийде лист про підтвердження. Ні разу не видавав код, скільки ми робили анкет.
-
Так, в BC ще є спеціальна підпрограма BC PNP tech, за допомогою якої можна буде імігрувати швидше
-
Так
-
IRCC код?
-
Теж цікавить це питання, ВС дійсно по цьому напрямку виграє, але туди треба їхати коли вже є пропозиція на роботу, їхати туди і шукати на місці куди влаштуватись буде дуже дорогим задоволенням, деякі компанії по пів року розглядають кандидатуру, і не факт що оберуть вас. Теж спочатку думав про Манітобу або Нью Браунсвік, але по цій професії важко буде отримати ПР, зараз дивлюсь як з цим в Альберті
-
Так
-
Не зовсім розумію. Який код? Ви тільки почали заповнювати?
-
Він має автоматично на сайті дати код, але не видає
-
Не відправляє код на пошту?
-
Так , технічні проблеми
-
Статистика не бреше, але є НО, декілька. Робота є, і різниця в зп буде не така як різниця в вартості життя.
-
Вже робила, звісно BC виграє, але хочется почути саме від людей які там
-
Роботи там майже не бачив.
-
Зробіть пошук на ideed, скільки ІТ вакансій у манітобі, онтаріо, алберті, бс. Оцініть масштаб різніці. Але. Робота є.
-
Доброго дня) чи є тут програмісти(IT, Web Developer), які збираються імігрувати через Манітобу? Як там з роботою, хочу почути від перших лиць, по по чуткам не дуже, і з такою професією не рекомендують обирати саме Манітобу
-
Добрий день, хочу подати на візу, але щоб створити акаунт, не дає код Це збій на сайті, хтось знає?
-
Частково тому що розібрали всі слоти за перші два дні, люди телефонували їм сказали шо все забито до кінця літа але додаткові слоти можуть з'явитися треба моніторити, також відповіли що по телефону не записують, там є ше опція за емейлом я скористався але відповіді поки не отримав, також кажуть що сайт не зовсім працює коректно, коли полагодять не знають але це не відомо чи байка чи ні. Тож залишається моніторити, хоча може той сайт того і лежить шо всі постійно туди стукаються.
-
Підкажіть будь ласка чому не виходить раєєструватися на біометрію у Львові
-
Добрий день підкажіть будь ласка прийшло повідомлення що паспорти готові до відправки кур'єром тільки потрібно проплатити доставку, а якщо я сама можу забрати паспорти, як мені це зробити? потрібно якесь рішення від них?
22 Jan 2023, 19:22
27842/124653
about a minute ago