Українська Канада
-
Інформація для усіх , хто отримав електрону візу ( ділюсь тим , що пройшла та знаю ) В березні я подала на візу в Іспанії , здала біометрію і отримала електрону візу . Прилетіла в Канаду ( Торонто ) і отримала канадську візу ( в аєропорту за 1 год ) на 3 роки . ( робоча віза ) , далі буду оформляти ( напишу коли пройду цей етап ) За вакцину мене ніде не питали , але у мене на момент виїзду було три і обов’язково потрібно заповнити дані в програму ( Arrive CAN)
-
Доброго ранку , підскажіть які дії далі після отримання канадської візи ? Куди потрібно звернутись по дозвіл на роботу ? Яка процедура ? Дякую
-
Дуже корисна інформація, дякую, проте летіти збираємось до Нової Шотландії, можливо зможете по данной провінції надати таку інформацію, буду щиро вдячна
-
Дякую
-
Не сумнівайтесь, наплив шалений, і як раз чоловіків. Моя подруга вже в Канаді, планували еміграцію задовго до війни, але війна все перекрутила. Довелось їй самій іхати, адже чоловіка не випустять, і біометрію він сдати не міг. Тепер же точно запишеться. І таких людей тисячі, а центр в Україні працює один.
-
Як Вам вдалося зареєструватися? Браузер, vpn?
-
Вчора писали що сервер лежить. Місця є. Коли відремонтують невідомо
-
Дивно чому тоді слотів немає на сайті