Українська Канада
-
Підкажіть,будь ласка🙏 Прийшов запит на вклейку візи мені і дитині. Дит. паспорт закінчується в жовтні В мігр. службі сказали, що продовжити можна вже після його закінчення Якщо зараз вклеїти, то з жовтня віза буде не дійсна?
-
Дякую за інформацію, буду мати на увазі
-
Порекомендувати не можу , але можу досвід розказати , Мали рейс з відню до варшави і з варшави в торонто авіа компанія LOT , нормально зареєструвались на лейс здали багаж , за 10 хв до виліту нам змінили повністтю рейс , і нам нічого не повідомили , тільки потім прийшла смс на пошту куда летим , вле без подробної інфи , тільки номера літаків , там полетіли в афінм і з афінів в торонто ( LOT дала нам кіиткі других компаній ) в результаті цих змін рейсу , наші речі були втрачені Як я потім дізнався , З цею авіакомпанією постійні проблеми , так шо Не рекомендую LOT polish airlines
-
Я вчора в Дюссельдорфі здавала біометрію і бачила, як приходили люди, брали в центрі адресу, там же на місці підписували конверт, клали паспорт і кидали його в поштову скриньку на 1му поверсі. Я так зрозуміла, що то на вклейку візи.
-
Посоветуйте компанию где можно купить билеты с Европы в Канаду )
-
Ок. Дякую