Українська Канада
-
Привіт, таке питання: що як не встигнеш виїхати до Канади за той час, що вказаний в дозволі cuaet? Все, шанс втрачений, поїзд пішов, чи можна якось подовжити цю можливість? Біометрія-то 10 років дійсна, але інформація саме про прострочений куает в мене не гуглиться 🤔
-
Для того, щоб підтримувати необхідний рівень антитіл
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка , у кого можливо так було . Вчора з чоловіком здали біо . У мене одразу після того як здала біометрія підтягнулась до особистого кабінету , та пише completed. У чоловіка зверху біометрію підтягнулась пише зо буде дійсна до 2032 року , але знизу не пише що completed . Залишилось як і раніше : We need your fingerprints to process your application. Це норм ?
-
Хтось здавав біометрію сьогодні у Львові? Шо там на разі робиться ?
-
Теж цікавить. Тут писали, що через турагенцію відправляли
-
Так, не буде
-
У них немає терміну. Треба просто мати 2 вакцинації, а в Канаді зробите третю дозу.
-
І у мене подібне питання. Я отримала 2 дози Файзеру, друга датується 11.10.2021, за українськими правилами термін дії 270 днів, які вже сплинули. Я перехворіла у січні, проте довідки немає. Намагаюсь зрозуміти, які правила у Канаді. На сайті написано про те, що від дати вакцинації має минути не меньше 14 днів, а який максимум - не знайшла. Може хтось дасть посилання на точну інформацію🙏
-
-
Поділіться досвідом. Як з України відправити паспорт на вклейку в Польщу а потім його отримати в Україні ?
-
Сама ти брєдовая
-
Выхожу из группы! Группа бредовая 👎