Українська Канада
-
Наших вже нема, є канадські але іншої провінції
-
Здається у Онтаріо не має такого, що міняють наші на їх, то кажуть, що через екзамен тоді, не вийде відскочити.
-
Хтось знає, якщо вже маю водійське посвідчення видане в нова Скошія і хочу переїхати в Онтаріо то там мені замінять посвідчення чи треба пере здавати ?
-
Доброго дня. Ще безкоштовні рейси будуть? Ціни зараз від 650€ 😩
-
я чекала білььше 2-х тижнів поки дали квиток. від тої дати коли дали квиток ще 2 тижні добавляйте на дату вильоту
-
Банальне питання))))👍🏻 хотіла дізнатись як довго чекали заявку та все інше
-
Доброго вечора. а в чому різниця може бути між безкоштовним рейсом і платним?
-
Доброго вечора,. Хтось летів безкоштовним рейсом до Канади? Поділіться досвідом😅
-
буду пробувати. дякую
-
Кажуть шо всі слоти на найближчі дні а може й місяці, вже зайняті, треба намагатись "зловити" місце,може пощастить, відкриють нові чи хтось відмовиться. Зараз теж це пробую зробити. Якщо у Вас вийде, скажіть будь ласка про це. Ще в мене є надія шо може в Києві візовий центр запрацює :)
-
що робить?
-
Хлопці дівчата. Чи є хтось хто здає кімнату в Вініпезі? Мені потрібно місяці на 3. Не шумлю, квартиру не загажую, зі мною можно нормально вести діалог. ☺️
-
Ще раз дякую!
-
Якщо це критично, то читати тут: www.gov.uk/transit-visa
-
Я зрозуміла добре дуже дякую вам!
-
І не лише ця компанія так робить. Це зрозуміла та логічна практика, спрощення для українців відмінили, тому краще повернутись на старі схеми перельотів.
-
Зрозуміло
-
Якщо коротко то так і взагалі краще не летіти через Англію, якщо довго то: Мене не посадили на літак в лондон. Фактично ми можемо з канадською візою летіти транзитом, але компанія якою я летів відмовилась мене садити, на мої докази (те що на офф сайті пише що можна) не реагували і казали що сайт бреше, а коли реєстрація вже мала закриватись і я почав з ними сваритись то погрожували покликати охоронця. Компанія називається Norwegian
-
А Як її отримати ?
-
Так потрібно, тому краще прямим рейсом, чи через Португалію, Францію чито Ірландію
22 Jan 2023, 19:22
28185/125149
2 minutes ago