Українська Канада
-
Годину тому я зареєструвала подругу на 21 липня, вільних ще 3 дні було
-
Дякую
-
Наразі дат немає(
-
Може Вам у Варшаві спробувати здати. Вчора дівчина тут писала, що вільні дати на цілий тиждень
-
Отримавши фолі-лесс можна подати паспорти до візового центру на вклейку. Там не знаю як зараз, але мені вклеїли до кінця дії паспорту.
-
Хто вже у Канаді, OHIP(страховка) діє сразу як отримали, чи все ж таки чекати 90 днів мінімум (залежить від провінції) та робити на всяк випадок туристичну страховку на 3-6 місяців?
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Цікаво, чи хтось потрапив до цього міста?
-
Crazy world 😁
-
Всім привіт) Допоможіть будь ласка Скасована зустріч на відбитки пальців у Кракові (причини не знаємо) Просто прийшов лист що зустріч скасовано Чи є сенс завтра їхати і пробувати подати? Бо завтра крайній термін подачі
-
Що порадите з приводу Львова, маю на увазі що нові записи будуть добавлятись по мірі опрацювання старих. І потрібно моніторити?
-
Я думаю вони відкрили запис до 1 вересня, бо я як дивилась, був вільний кінець серпня, а на вересень ще запису не було
-
Хто хотів на біометрію у Варшаві, з,явилося кілька дат, здається 3 дні , заходьте
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Доброго дня! Чи хтось знає , як реєструватись в чергу на здачу біометрії у м. Львів? Нещодавно спробував то вільних днів нема зовсім на рік вперед дальше не дивився?
-
Дуже рекомендую магазини goodwill там можно б.у техніку, одяг, тощо купити за дуже дешевими цінами у гарному стані
-
Дякую за відповідь 🙏 Втішно, що техніка доступна, бо старий ноут трохи не тягне робочих задач і от я думаю... А взуття якісного тут де я зараз тупо немає х) на зиму, напевне, доведеться розкошелитись, якщо таки доїду. Або можливо поштою 🤔
-
Ціна на техніку +/- як українська, але по відношенню до зарплат, звісно, доступна. Також дуже багато вживаної техніки можна купити задешево чи взяти безкоштовно за оголошеннями. Одяг везти можна, але ось з одягом тут непа проблем. Бренти світові є, акції та розпродажі теж за доступним цінником. Взуття якісне беріть, воно-то тут є, але не дешево.
-
Техніку краще там купляти, розетки і напруга інші. Одяг повсякденний також. Купити варто хіба щось якісне, шкіряне взуття наприклад, святковий одяг.
-
Доброго дня. Хто нещодавно здавав біометрію в Варшаві в візовому центрі, які там зараз черги?
22 Jan 2023, 19:22
28291/123815
2 minutes ago