Українська Канада
-
У Вашому на чоловіка
-
Зробіть компанію на жінку і нехай вона Вас найме В Саскатуні , люди вже так отримали перманент резидента
-
Статус приватного підприємця не дає гарантії отримання статусу постійного резидента
-
Добрий вечір! Напишіть будь ласка в приватні повідомлення - хто здавав паспорт на вклейку візи в Варшаві упродовж цього місяця
-
🔫 Кристина Алегрова кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @by_white, @dmytroturskyi, @Nikita_Sp, @iamjustyou, S V Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Добрий вечір! Підкажіть хто отримувал одноразовий проїзний документ, коли він починає діяти? з моменту запросу паспорту в акаунті чи з моменту видачі документу?
-
ахпха, стоматолог і окуліст зовсім не входять в безкоштовне страхування І їх послуги тут дуже дорогі
-
Добрий день! Цікавить, чи роблять зубні імпланти по страхуванню якщо прилітаєш по куает?
-
В анкеті є запитання про депортацію)
-
Але в анкеті не має запитання про депортацію з інших країн! А по друге, в анкеті прохання за остатні 10 років
-
Питання до тих хто знає, чи можу я тут паркуватися безоплатно наприклад на ніч з пт на сб, та на ніч вихідних?
-
Хтось знає що то за містечко St.Paul на схід від Едмонтона. На що воно схоже і як там з роботою?
-
Підкажіть будь ласка чи є хоч 1 особа якій прийшла саме відмова у CUAET, дуже важливе питання Чи дають усім?!
-
Про що ви?Які притони?
-
Зараз тут навчать "родіну любити" 😆 Нічого нового про Канаду.....
-
Та й я запитую : Нащо канадцям притони, де дітям продають наркоту
-
А вам того нашо?
-
Як на рахунок притонів біля шкіл які торгують наркотою ?
-
До червня Інфи на сайті Канади немає Але є на сайті українського конґресу
22 Jan 2023, 19:22
282/124716
29 minutes ago