Українська Канада
-
Чи може хтось надіслати лінк, де відслідковувати паспорт? Дякую)
-
Почитайте цю групу, багато корисної інформації t.me/petstocanada
-
Доброго дня! Хочу заповнити аплікацію на чоловіка.скажіть будь ласка, я подалася з дітьми , здала біометрію і чекаю … як краще зробити, відкрити нову аплікацію на нього (щоб не тормозив розгляд моєї візи) чи можна в мене на сторінці його оформити?
-
Дякую!!
-
О. Дякую.
-
Для отримання ні,а після отримання так
-
Друзі, привіт. Підкажіть будь ласка інфо. Чи треба проходити мед огляд для отримання work permit ?
-
Доброго дня. Хто подавав у Дюссельдорфі???
-
Доброго дня, підкажіть чи потрібна транзитна віза при пересадці у Британії. Дякую!
-
Всім привіт 👋 Підкажіть, будь ласка, хто має досвід переїзду до Канади з твариною. Що потрібно окрім паспорта і щеплення від сказу? Завчасно дякую!
-
Бо в мене видало помилку на мене. Я для себе зробила окрему заявку, а діти були в заявці чоловіка. Після цього все спрацювало.
-
Error тільки на дітей?
-
Я теж слідую цій інструкції, і у мене error.
-
Я робила так, як вказано на сайті IRCC. Дані дітей та їх номер UCI з перміту. А от номер карти один на всіх. Отримала допомогу без проблем
-
Цікаво, ні не так. Пару питань Еюперміт це папірець, що давали в аеропорті? Тобто треба вказати свої прізвище та ім'я? А чий тоді UCI (номер клієнта) вказувати? Не казали?
-
Маю ту саму проблему зараз. Заповнили форму. В іншій групі вичитала, що коли додаєш дітей потрібно вказувати номер їх еюперміту, а прізвище своє. Ви так робили? Бо ми ні. Спробуємо....
-
В цій групі було багато претензій, чому не можна писати російською. Ось гарна відповідь www.facebook.com/groups/289742921655911/permalink/1115858995710962/
-
гарної дороги!)
-
Дякую, перевірив, дійсно так
-
може бути, що вам треба буде забрать ваш багаж, і знов його зачекінити на наступний рейс. гугляніть транзитну візу для британії, ніби нетреба, якщо меньше ніж 24 години
22 Jan 2023, 19:22
28376/124007
14 minutes ago