Українська Канада
-
-
У кожного свій поріг прийняття ситуацій і ризиків. І всі по-різному сприймають. Як вплине перебування дітей у бомбосховищах на їх ментальне здоров’я - це, на жаль, ще буде відомо через роки … І тут кожен сам вирішує де бути в такий важкий для всіх українців і світу час
-
Чому ви взяли на себе таке право кудись когось відправляти? 😵💫 У кожного свої обставини і своє життя. Так не все може подобатися в країні, чи в місті окремому, але живеш бо такі зараз можливості… Люди діляться своїм досвідом та пережити. І не у всіх це виключно позитивний досвід… як в Канаді так і Німеччині всюди свої нюанси… Тож не відправляйте нікуди, щоб вас не відправили 😁
-
Доброго дня, я вам написала у повідомлення якщо ви не проти 🥰
-
Тільки адміністратор групи може розвіяти неправдиву інформацію 🥰🥰🥰. Дякую вам за те що ви створили таку чудову группу і допомагайте інформаціею іншим.
-
А чого же ти там сидишь якщо в тебе там нічого не має? Їдь сюди і будеш тут сидіти і нічого не робити, а я баба поїду ботрачити. Ти сам писав.
-
Хто тобі сказав що я без роботи 🤣
-
Він же сказав що у Канаді вже понад 5 місяців без роботи. Ось і пише тут як погано у Канаді ))))) Добре давайте про це закроемо тему. Мабудь у когось е питання важливішим за просту болтавню ))))