Українська Канада
-
Дякую, тобто буде можливість записуватися у різні візові центри на біометрію, правильно я зрозуміла?
-
Доброго вечора, мені прийшов лист про те, що моя віза готова і треба тільки вклеїти. Як багато часу це займає?
-
Спільното, підкажіть, будь ласка, як краще подавати чоловіка, який зараз в Україні, в одному кейсі зі мною чи окремо, чи можна буде записуватися на біометрію мені в Європі, а йому в Україні, якщо ми будемо у одному кейсі.
-
Добрый день! Подскажите, подтверждение на биометрию пришло больше месяца назад, но так и не записались на сдачу. Нужно заново подавать или можно смело записываться на сдачу? Прочитала, что срок годности подтверждения 30 дней…. 🥹
-
В мене теж саме.
-
А яка це має бути довіреність?.просто я хочу відправити свою сестру з моїм паспортом в Прагу для вклейки візи .
-
Та бо напевно якраз вони і повертаються в украіну. З 13 працюватиме у Львові а у Кракові то був тимчасовий vac
-
Скоріш за все в цей день центр працювати не буде. Перенести зустріч або скасувати неможна. Працюватимуть вони з понеділка
-
Ми на 14 були записані
-
Мені теж на цей день, Краків на 10 годину ранку.
-
Часто таке буває? Ані причини, нічого
-
Дійшло, дякую!)
-
Підкажіть будь ласка,якщо дитина при заповнювання анкети мала 17 років.поки дочекались на біометрію ,зараз вона має 18 років .Прийшло в кабінет тільки на маму на біометрію.Як додати дитину котрій 18 вже.еуди писати? Поможіть 🆘
-
Є багато різних програм. Але ви або подаєте на PR через провінційну програму, отримуєте номінацію, та згодом PR. Або подаєте на PR через федеральну програму. А ви в питанні з'єднали все до купи:)
-
Як що дитина при заповнювання анкети мала 17 років.поки дочекались на біометрію ,зараз вона має 18 років .Прийшло в кабінет тільки на маму на біометрію.Як додати дитину котрій 18 вже.еуди писати? Поможіть 🆘
-
Підкажіть будь ласка, якщо отримати номінацію від провінції і податися на федеральну програму через експрес ентрі, то розгляд буде 1 рік чи 1,5-2 роки? (Вибачте якщо некоректне питання, тільки розбираюсь в цьому питанні🤪)
-
Але якщо ви їдете не підготовленим, то скоріше ніж за пів року ви не встигнете підготувати всі необхідні для подання на провінційну номінацію документи, бо евалуація диплома та складання іспиту з англійської на потрібний бал потребують часу. Якщо ви працюєте по NOC B або вище, раджу вам врахувати ще такий момент, що це дозволить вам подати заявку на PR по федеральній програмі (не пам'ятаю її назву.) Розгляд по федеральній швидший за розгляд по провінційній. Фед. десь 1 рік, провінційна - 1,5-2 роки.
-
Юлія, можна і мені, будь ласка!🙏🏻
-
Я гадаю не стільки важить черга тих, хто подав на номінацію, як особливості провінційних міграційних програм різних провінцій. Це більше впливає на час отримання PR, на мою думку.
-
Дякую вам да розгорноту відповідь!
22 Jan 2023, 19:22
28907/123850
about 7 hours ago