Українська Канада
-
Please note the appointment for Unique Reference Number/s KRA151658657997/1 scheduled on 2022-07-13 has been cancelled. Please visit our website http://www.vfsglobal.ca/canada/poland or contact our helpline for scheduling a new appointment or for any other assistance. Reason for cancellation: Your appointment has been cancelled. You will receive more information shortly. Thank you. Regards, Visa Application Centre Helpdesk Team Helpline Number : +48221530042 Прийшло таке тільки що А вже і білети куплені і бронь в готелі
-
Зважаючі на пріоритет заявок українців на номінацію від провінції, який є наразі (!) то, гадаю, що черги або немає зовсім, або дуже коротка. Плюс не переймайтеся, якщо в вас буде фул тайм робота на час закінчення WP скоріш за все (!) ви зможете подовжити свій WP. Що дозволить дочекатися PR. Тож, гадаю, Манітобу можна й потерпіти заради такої справи, якщо вона вам не подобається. Від себе скажу, що так, провінцію найкраще обирати перед приїздом, з урахуванням всього. Краще взяти також консультацію у ліцензованого в Канаді (!) міграційного консультанта щодо того, де саме вам легше й краще буде отримати PR.
-
Я розумію, це Канада. І я розумію, що ви із конгресу Українців в Манітобі. І промоутите Манітобу, і це добре. Більше наших сородичів буде тут з нами. Я лише питаю за чергу на отримання внж у Альберті, коли вже подали документи. Чи не знаєте ви скільки часу займе отримання ПР а Альберті чи може Саскачевані ?
-
Закордонний паспорт чи украінськиий? І чи необхідно показувати обидва?
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка перелік документів для візового центру. Що необхідно брати з собою щоб ще дитині зробити візу. Листи по CUAET отримали з запрошеннями на біометрію.
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Вибачаюсь. А є якась інформація щодо Альберти? Яка там черга отримання Пр? Тому що я реально приїхав бо Манітоби заради Пр. А виходить, що давнтаун коаще оминати, зима найхолодніша, налоги вище ніж у тій же Альберті. Чекаєш той Пр. Закінчується ворк перміт, і ще і поїдеш нафіг. Просто прожив у селі увесь цей час. Платив податки але все вийде внікуди.