Українська Канада
-
Добрий день. Тепер відбитки пальців у Варшаві здаються на вулиці Chlodna 51? Хто здавав недавно?
-
жесть, яка різниця.. цікаво, чого так виходить
-
Я заповнювала 3 заявки на членів сім‘ї і всім прийшло через 3-4 год.
-
дякую, тоді чекатиму!
-
Через два місяці, як подала анкету на сина, я написала лист на кризову пошту. Відповідь отримала рівно через місяць, що не мають ресурсів для відповіді на листи. На візу чекали три місяці.
-
Я чекаю майже місяць, на сайті пише, що треба чекати. Як думаєте, треба до когось звернутись?
-
2-3 дні
-
Підскажіть хто-небудь, будь ласочка, скільки ви чекали на те, щоб отримати повідомлення на біометрію?
-
Всім привіт!
-
Майже місяць
-
Друзі хто скільки чекає зараз після біометрії?
-
Ні. Але мені потім прийшов запит на додавання свідоцтв про народження дітей з перекладом. Тому можете додати свідоцтво українською і сертифікований переклад. Хоча, як я розумію, не у всіх запитують.
-
А скан копію свідоцтва прикріплювали?
-
Я вказувала НІ. Бо свідоцтво, це не паспорт.
-
І чи потрібно робити скан копію свідоцтва ?
-
Привіт. Хтось знає норм обмінники в Варшаві?
-
Для цього інформацію і закріплюють, щоб допомогти її поширити. Оце і є взаємодопомога. А позиція «то довго шукати» - це більше про маніпуляцію, а не про взаємодопомогу.
-
Добрий день. Підкажіть, дитині 2 роки, вказувати так? (І вписувати серію свідоцтва?) чи писати ні?
-
Це називається взаємодопомога, нічого тут такого. Хтось в інтернету не дуже вміє ритися, хтось англ погано знає, від поділеної інформації бідніше не станемо.
-
Майже всі. Мені bmo подобається. Дали кредитку на 2500$
22 Jan 2023, 19:22
29158/124021
about 4 hours ago