Українська Канада
-
Я вказувала НІ. Бо свідоцтво, це не паспорт.
-
І чи потрібно робити скан копію свідоцтва ?
-
Привіт. Хтось знає норм обмінники в Варшаві?
-
Для цього інформацію і закріплюють, щоб допомогти її поширити. Оце і є взаємодопомога. А позиція «то довго шукати» - це більше про маніпуляцію, а не про взаємодопомогу.
-
Добрий день. Підкажіть, дитині 2 роки, вказувати так? (І вписувати серію свідоцтва?) чи писати ні?
-
Це називається взаємодопомога, нічого тут такого. Хтось в інтернету не дуже вміє ритися, хтось англ погано знає, від поділеної інформації бідніше не станемо.
-
Майже всі. Мені bmo подобається. Дали кредитку на 2500$
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка які банки дают кредитки новоприбулим з 0 кредит скором?
-
А як думаєте люди в цій групі знаходять інформацію? Їм Трюдо в особисті повідомлення пише? Тобто, хай хтось три ночі в інтернеті посидить, знайде все що треба і розбереться, а потім ви запитаєте, бо шукати багато, кому воно треба👌
-
їх багато богато шукати
-
Зверху в закріплених повідомленнях
-
Подавала на допомогу від всієї родини. Видало помилку про мій UCI . Створила окрему заявку для себе. Все пройшло.
-
Офіцер не дає ніякий дозвіл на мед тест. Він може дати листок з інформацією про необхідність мед тесту. Можливо ви в’їхали не по CUAET.
-
Абсолютно не може
-
Скажіть, а може бути проблемою для подання анкети , якщо у мене з чоловіком різні прописки?
-
А на дорослих work permit 2 шт є?
-
Чи можна з візового центру у Варшаві забрати паспорти в суботу? Хтось знає?
-
Хтось підкаже?
-
Заповнив анкету на 2 дорослих та двох дітей, але вкінці де вже типу оплата то там вказано що visitor visa 2 штуки, а чому на дітей не показує?
-
Доброго дня! Виникла проблема,анкету на візу відправила 2 рази,перший раз не правильно зрозуміла і вказала,що маю біометрику,другий вказала вже що немаю. Але ж відправила дві🤦🏽♀️ В інтернеті побачила інформацію ,шо можуть анульовати все. Підскажіть будь ласка як це функціонує? Дійсно анулюють чи все ж таки розглянуть дві?
22 Jan 2023, 19:22
29171/123819
less than a minute ago