Українська Канада
-
Дітям,та дорослим після 60 років - НЕ потрібно сдавати біометрічні дані.👍
-
там же до 18 років не треба біометрію
-
Дітям не потрібно здавати біометрію до певного року. Здається до 12 років. А з 12 до 17 зараз дозволено в Канаді здавати. Якщо листа на біометрію дітям не прийшло, не треба. Пошукайте в інеті.
-
раджу не писати (Но Ставити) Але потім якщо є можливість вказуйте що у вас ОПЕН ВОРК ПЕРМІТ на 3 Роки
-
Доброго дня.Може хто знає дітям маленьким потрібно реєструватися до Passport submission? Чи як подавати дітей на біометрію ?
-
Доброго дня. Хтось може підсказати? Розсилаю резюме і таке питання. Я не знаю писати так чи ні.
-
Записались вчора о 20:00 на 12 серпня ще були місця, а вже о 23:00 все пусто
-
якщо ви вакціновані то не треба
-
так. сорі. я вище написав) в моєму випадку - батьки не вакціновані (один з них)
-
Так ось дивлюсь тут, бо ми вікціновані і начебто нам не протрібно дітям робити тест
-
ага. і перед посадкою. і по прибуттю в аеропорт, і ще робили тести в аеропорту. і видали на всіх тест на 8 день. АЛЕ якщо ви вакціновані батьки - то наче вам не треба це. Це почитайте в аррайв кан та на сайті
-
А скажіть будьласка перевіряли ці тести перед посадкою?
-
з 5 років роблять файзер наче. я своїй не ставив, але у мене і дружина не вакцінована. зараз вони з донькою на карантині.
-
Ну в португаліі коли ми робили третю дозу то дітей приводили для вакцінації місцеві
-
у мене так же
-
Дякую
-
потрібно
-
Дітей НЕ вакцинують від COVID!!!☺
-
Буває що сайт лагае та зависае.Спробуйте зайти ще раз
-
Доброго дня 😊 Намагаюся записатися на біометрію В мене в кабінеті пишуть, що немає доступного місця Хоча до цього я відкривала було багато вільних місць на всі місяці Зараз жодного вільного взагалі Хтось стикався з такою проблемою?(
22 Jan 2023, 19:22
29295/123847
about 2 hours ago