Українська Канада
-
Добрий день. Підкажіть, чи можна по дорученню передати паспорт для того, щоб продрукували візу? Після здачі біометрії?(здавала біометрію у Варшаві, зараз знаходжусь в Києві)
-
це просто інфа про нові регуляції чи нагадування регуляцій про корону. У мене вже віза, тому ця вся штука прийшла і прийшла, цікаво, дякую, я поїхав далі)
-
Друзі хто зараз скільки чекає після біометрії Здав 10.06 і тишина
-
Добрий день! А хто робив доручення, щлб інща людина забрала паспорт - можна від руки написати? якщо це буде роздрукована копія чи тільки оригінал?
-
Не зрозумів вашого питання. але у мене такі листи теж висять
-
Правила є правила. Закон для всіх один. Я теж з російськомовного Дніпра, то й що? Рідну мову знати потрібно.
-
Теоретичний "чоловік-заробітчанин" не біженець? Куди йому повертатись? Люди не від доброго життя їздили на ті заробітки...
-
Друзі,чи є тут хтось,хто летить 5.08 рейсом Прага-Франкфурт-Калгарі? Шукаємо компанію)
-
Інтересно чому 🤔
-
То шукайте російськомовний чат 😉
-
Ой да розкажіть про Одесу та "крайні ряди" 😄.
-
Адміни сплять. Зараз 5 ранку в канаді і то на сході)
-
Прочитайте правила групи, мова спілкування українська та англійська
-
А різниця в тому, що це група, в якій є правила. Не підходять правила - проходьте мимо
-
От ще трішечки зусиль і ви зможете прочитати пункт 1 повідомлення над вашим
-
Все, що не є індивідуальним можна легко дізнатися з Гугл Мап та Вікіпедії: назву міста, його розташування, погоду. Рівень життя корелює з кількістю населення. Кількість робочих місць також. От і все, що потрібно знати:)
-
Цю штуку розпечатацте і у вас іі заберуть
-
Це не віза ще. Pre-approval для ворк перміту.
-
це ворк перміт
-
В Юконі холодно🥶Було б добре,якщо написали топ міст для проживання і роботи в південній частині Канади де тепліше. І рівень життя там.
22 Jan 2023, 19:22
29645/124595
about 6 hours ago