Українська Канада
-
На Юконі там зимою холодніше ніж в Альберті?
-
Майже теж саме. Не розумію як вони працюють, але заходив також напряму в компанії де було оголошення що набирають, так вони казали що все є на веб сайті і шліть резюме через сайт 🤷♂
-
Це ж скільки потрібно у Львові заробляти, щоб винайняти житло та ще й на Канаду заробити? У Львові якісь інші заробітні плати?
-
Привіт. Хтось купував CAD у Варшаві?
-
Я ось почав розсилати, але чомусь результату нема. Причому розсилаю на такі вакансії де досвід не потрібен і зазвичай беруть всіх, але мовчок. Може вони тут просто відповідають довго? Люди кажуть що розсилка резюме до сраки банти і треба особисто йти у компанії проситися. Чи то я вже собі надумую?
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, на яких сайтах потрібно реєструватись для пошуку роботи, куди можна закидати резюме? Чула за Лінкедін, можливо є ще варіанти? Дякую!
-
Добрий день. Дружина прилітає завтра в калгарі. Троє дітей + вона вагітна буде в листопаді син. Хочу спросити чи буде якась допомога, чи безкоштовні садки, так як працювати вона не в змозі а я в теркобороні і не можу виїхати. Діти 5,4,2 роки. Сказала що по страховці безкоштовно лікарня та пологи. Цікаво ситуація щодо дитсадків, держдопомоги багатодітним
-
А можно подробиці у приват?)