Українська Канада
-
Доброго вечора , може хтось знає ,держава Канади надає якусь допомогу вагітним?
-
Щоб отримати допомогу, то ще тиждень треба чекати. Наприклад у нас маленька дитина та немає авто, ви гадаєте дуже легко знайти постійне житло у місті, яке ти зовсім не знаєш? Чи роботу, коли не знаєш специфіки ринку? Самі канадці зазвичай шукають роботу у продовж 2-3 місяців. Пройти медицину та зняти обмеження з wp займає від 2-3 тижнів. Непорядні люди є завжди і всюди, не треба усіх до них дорівнювати!
-
Хто вчора прилетів в реджайну в UofRegina на карантин? До коли daily arrive can заповнити?
-
Доброго дня , скажіть будь ласка . Хто вже в Канаді , і хто не робив вакцину . Скажіть , вас відправляли до карантину . Чи хто знає хоть щось на цю тему . Дякую
-
Трішки не по темі , можливо хтось знає чи є терміни подачі на біометрію. Ми аплікацію заповнили запрошення прийшло на відбитки але ми ще не записувались до якого часу ми маємо записатись на відбитки .
-
Оформлюйте документи.
-
Люди терміново допоможіть з відповіддю при . пересадці в Торонто на Вінніпег захворіла дитина, темп 39,5 . Не знаю де дають мед страховку в аеропорту??? Де її питати ? Пропонують госпіталізацію а страховки нема
-
Завтра останній день карантыну що робити по закінченню?хто вже мае уявлення?
-
Слідкуйте за повідомленнями в групах, там повідомляють. Вже було, начебто, 5 безкоштовних рейсів
-
А як долетіти в Канаду безкоштовно
-
Це фото foil-less візи. Вона не може прийти разом з запрошенням на вклейку. Приходить щось одне, або те, або те. Не чекайте.
-
Скажіть якщо отримали запрошення на біометрію але ще не записувались на відбитки . Є обмеження по часу на запис . Чи можна будь коли записуватись навіть через місяць?
-
Всім привіт. Відав свій паспорт на вклейку візи разом лист запрошення на паспорт, та заповнені і підписані consent forms. Хтось забирав свій паспорт в ручну без зворотньої доставки? Чи обов’язково потрібно оплачувати зворотню доставку?
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Дякую
-
А якщо прийшов фоіл-лесс, а я хочу вклеїти візу у паспорт?
-
Зрозуміла. Дякую!:)
-
Заповнював і здавав біо в празі ...
-
У цьому чаті згідно правил 2 мови - українська чи англійська, будь ласка не порушуйте правил. Термін очікування різний та залежіть від дуже багатьох речей, хтось отримую на 4й день очікування, хтось чекає по 2 місяці.
-
От, не розуміла власне, чи потрібно чекати ще на ці листи, чи можу відправляти тільки із запрошенням. Дякую!)
22 Jan 2023, 19:22
29766/124873
19 minutes ago