Українська Канада
-
Підкажіть, будь ласка. Прийшло запрошення на вклейку візи, щоб надіслати протягом 30и днів, але минув тиждень і ще нема інших листівв, з яким потрібно відправляти паспорт Чи я неправильно володію інформацією, з чим паспорт відправляти потрібно? 😅
-
Доброго дня! Підкажіть, чи є якась спрощена програма про працевлаштування лікарем у Канаді? Куди можно звернися для уточнення інформації ?
-
Всім привіт, маю таке питання...чи є можливість здати і отримати паспорт назад у Варшаві без опції кур'єра ...тобто тільки фізично прийшовши у відділення vfs ? Чи зараз все тільки через опцію з кур'єром працює ?
-
У Вінніпезі це виключно ініціатива КУК, що організували таке, про Альберту не маю інфи, якщо хтось організував, то може й бути, треба по групах шукати таку інфу, тут не бачив такого
-
тоді не знаю. У мене все норм працювало(
-
Якщо ще якась благодійна організація захоче, то безкоштовний літак буде. Таке не планують за кошти платників податків
-
ВПН відключений. Першу позицію заповнив без проблем а далі по закінченні заповнювання видає помилку.
-
Дай Боже й іншим провінціям таку українську діаспору, як у Манітобі!))
-
Медогляд платний. 230 - 280 CAD В Манітоба безкоштовний
-
На мою думку дешевше його пройти у Канаді. У Канаді є ціни від 70 CAD.
-
Якщо потрібно зняти обмеження, тоді подавайте заяву на новий перміт. На сайті canada.ca є інформація про це. Вище я кидала посилання.?
-
Доброго дня усім,скажіть будь ласка поьрібно проходити медогляд перед поїздкою в Канаду чи краще його прийти та ? І чи покриває медичне страхування медогляд у Канаді?
-
Доброго дня) Чи може хтось знає який шаблон Guarantors Letter від канадця. Не можу знайти ніде. Може хтось бачив. Дякую)
-
Ще раз, знімати обмеження потрібно тільки, якщо збираєтесь працювати у вище названих трьох сферах. Для інших робіт ваш ворк перміт переробляти не потрібно.
-
Нужно пройти мед осмотр и получить ворк пермит без ограничений
-
Не потрібно його міняти, якщо ви не збираєтеся працювати на фермі, з дітьми чи в лікарні. Є вимога пройти медогляд, а не змінювати ворк перміт. Ворк перміт діє три роки. Термін 90 днів дається на проходження медкомісії.
-
Дякую за відповідь!
-
Где это прочитал ?😂😂😂😂
-
Так. Прикордонний офіцер видасть в аеропорту. Процедура зайняла 5 хвилин, взяли паспорт, внесли дані в комп’ютер, дали роздрукований ворк перміт.
-
Это при чем? У всех пермит на 90 дней , после прохождения мед комиссии нужно его менять
22 Jan 2023, 19:22
29795/123932
about 4 hours ago