Українська Канада
-
Написали ще неділю як. Ніхто не відповідає!
-
Це різні документи... Visitor....- це віза на в'їзд... Work pernint... - це дозвіл на працю... Як що ви маєте Work permint,то вже є і Віза.... Якщо є ще питання,то слід задати їх пізніше,тім хто вже в Канаді або канадцями... (або повторить запитання) В Канаді зараз ніч...😴
-
Доброго дня. Подав собі та сестрі аплікацію на візу. В неї пише "Work permit application" W400012558, а в мене Visitor visa application V400697850 (але я вже візу получив місяць назад). Чому в неї ворк перміт аплікація, а не стандартна? Щось змінилось за місяць? Заповнював ідентично...
-
підкажіть будь ласка з профессією (інтернет маркетолог або продавець що краще вибрати - Калгарі, Едмунт Альберту чи Манітобу winnipeg ) , до кого можна звернутися з таким питанням ?
-
Оце чат)((.... Перейдіть в особисті та й шпиняйте одне одного
-
Даааа.....Українська Канада..... Наші кругом себе покажуть😢
-
Ви лінкаєте різних людей в різних діалогах. І трохи заплуталися самі в собі та своїх сварках :)
-
Яке ж Alex ти БРЕХЛО! В треті тобі пішу - ☝ось! Навіть написала: "Це - щоб ти НЕ шукав!"😨 Ще ти Alex - НИКОЛИ мені не кажи, шо я маю робити!!! Батьків своїх шпиняй - це буде ім в нагороду за виховання такого сина-брехуна!😂😂😂
-
flyflair.com
-
Я вам ніколи не писав. Я не знаю с ким ви там обговорювали і кого все влаштовувало Кидайте свої наркотики і йдіть спати
-
Це - щоб ви НЕ шукали!
-
Ви же самі до мене причепилися!!!😨 Бо я вам,та вашим друзям НЕ дозволяю тут БРЕХАТИ!😈 Вже обговорювали з вами це в ночі - і вас все влаштовувало тоді!!! Вгору☝дивись,якщо забув! Що трапилось за пару годин,покі я відпочивала?😞 Чому ви мене зараз намагаєтесь принизити? НЕ СОРОМНО тобі?😤😠
-
Я помітив що ця душевнохвора людина (@SnowOdessa) постійно тут створює нікому не потрібний, безглуздий срач. Мені здавалось цей чат для допомоги. @UkrainianCanadians Адмінам вже давно треба її відправити за російським кораблем
-
Доброго дня, підскажіть чи хтось відправляв паспорт на вклейку візи з України?