Українська Канада
-
Ну цей автор канала з Києва, але більшість роликів на росіфській, хоча почав і на українському.
-
Подскажите пожалуйста, разрешение на работу высланное на почту имеет дату три года. Три года начиняются с момента прилета в Канаду ? Или с момента получения на почту ?
-
Якій юмор?😨 В Одесе ніколи НЕ було станціі метро Миколаївська! Також НЕ має станціі метро ім.Давіда Ойстраха😲 Ольга - "одеситка"!!!😂😂😂 Держить мене семеро.... бо,шестеро НЕ в змозі...😉
-
я тільки знаю де 7 кілометр😁
-
ну з урахуванням переваги, які дає цей паспорт, скажу що це того варте, хоча хто знає, що у світі через 3 роки буде, може там уже й не до паспорта
-
Я,тільки,відповідаю на звернення...😉
-
Так і кажить- що НЕ знаєте відповідь😉
-
тільки звернувся, нічого більшого
-
Потрібно здати рівень мови, відпрацювати певний термін, сплачувати податки і тд…тоді сама черга на розгляд
-
Я НЕ розумію про що ви кажете?Зараз - ви до мене звернулися...😊
-
Вона ж фейк А може взагалі шпійон:) Припиніть їй давати простір для розваг
-
ну не так вже й погано, у нас у польщі черги на карту побуту (вид на проживання) 1.5-2 роки, так та карта по суті нічого не дає😁😁😁
-
не знаю скількома мовами спілкуєтеся ви, я щодня спілкуюся на 3 і навчаю четвертий, тож розумію вас якщо ж правда, але будьте менш різкою, навіщо тут намагатися когось виставити ворогом, адже група для допомоги
-
Це дуже складе питання, є багато факторів. В ідеалі років 3, на мою скромну думку, це щоб вже тримати картки в руках. Але є різні ситуації На паспорт зараз черга біля 3 років)
-
Чи може хтось підказати, при заповненні аплікації навчання на військовій кафедрі потрібно вказувати ?
-
Станція метро ім.Давіда Ойстраха в Одесе - це ДО станції Миколаївська,чі навпаки?😎
-
Розумію, чула такі ситуації. На щастя, на жінок поки що «безвиїзд» не поширюється, тому так. До війни теж не планувала, по правді
-
Не пам'ятаю такого! То в мене беларуські слова! Так буває - коли на багатьох мовах спілкується одночасно!
-
до речі згоден з ним щодо мови, явно не це визначає, хто ворог, а хто товариш
-
Так,ви розповідайте - яка станція ДО Миколаївський та після...😨
22 Jan 2023, 19:22
29946/124284
about an hour ago