Українська Канада
-
Я над цим уже думав, у нас не робочі візи, а туристичні на 10 років. На крайній випадок так і будемо робити, приїзжати туристом і в середині країни міняти статус, але хотілось би без костилів. Тим паче це не моя провина що не можу приїхати(
-
Ну от на оф сайті написано що ЗАЯВКУ можно подати до 31.03 а не отримати. Заявку ми ж подали ще при заповненні форми CUAET, да і попереднє підтвердження wp прийшло на пошту, яке показати потрібно буде в аеропорту. Ось і цікаво
-
Доброго дня. Прошу вибачення якщо це вже обговорювалось. Хто що скаже про видачу wp після 31.03. З дружиною мріяли іммігрувати в Канаду з 20 року, чекали поки закінчиться моя аспірантура. Візи вже отримали, але виїхати я не можу поки, а дружина без мене не поїде((
-
Дякую
-
Мені здаєтся Канада зробила свій максимум, 3 роки ворк перміту це практично найвищі можливості імігрувати на ПМЖ за цей час в Канаді (кому треба): при бажанні, вивченню мови, роботи та інших зусиль, зрозуміло що просто так ніхто нічого не дасть. Але в Канаді все для цього є
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, якщо батькам схвалено отримання візи, а дітям ні, відсилати на вклейку лише паспорти дорослих? А дитячі окремо, після отримання підтвердження на дітей? Дякую за відповідь
-
За 2022 рік в Канаду приїхало більше Укранців, ніж за час хвиль міграції після другої світової війни та розвалу радянського союзу разом взятих. І це тільки приїхало 15-20% від всіх заявок на CUAET. Уряду є над чим думати
-
Наразі 145к Українців приїхали в Канаду за програмою CUAET. Уряд схвалив візу 503,100 Укранцям (це значить що віза в людей на руках, але вони не їдуть в Канаду ще) з 791,016 зарєстрованих аплекацій. Щодо продовження программи новин не має і ніхто вам не скаже, окрім уряду. Треба чекати наступного місяця або вже в березні очикувати новин.
-
Скиньте будьласка посилання сайту програми. Тому що я зараз дивлюсь на сайт програми і там чорним по білому написано до 31 березня 2023 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/public-policies/ukr-nationals-exemption-3.html
-
Всем привет, вопрос , как насчёт вакцинации от ковида ? Обращаю внимание в аэропорту?