Українська Канада
-
Я також сама їду з дитиною.
-
Буде дуже неприємна історія длчтих українців які дійсно потребують вашої уваги і розуміння. Дуже прикро.
-
Добрий вечір. Хто проплачував кур'єрську доставку паспорта з візового центру МАДРИДА. Відгукніться, як ви проплатили, через який банк?
-
Я ж написав, що для мене особисто. Це дуже добре, що люди допомагають тим хто потребує. Сам допомогав і двічі перетинав лінію зіткнення. Просто ситуація вимагає діяти і збираю інформацію, напевно, одним з останніх. Сподівався на мир ... Коротше дівчат треба вивозити і забезпечити нормальне життя. Дякую за інформацію.
-
Кто может подсказать, какая процедура вклейки визи в Канаде ? Если прилетел по Foil VIsa
-
У людей є різні ситуації, не треба судити не знаючи нічого. Це по перше. По друге я не планував так робити і не засуджую тих хто так зробить. Виявляється можна. Я прибув до альберти і не користувався ніякою допомогою окрім сім картки від червоного хреста, все за свої гроші. Навіщо ви засуджуєте когось не знаючи?
-
Дякую, за таку гарну, для мене особисто, новину. Дуже на часі ваше повідомлення. Зараз у Харкові, плануємо з дружиною і двома доньками до Канади.
-
Сидіти в окупації теж не варіант. Можна виїхати, заробити грошей і тоді поїхати в Канаду. Ви не можете знати як довго буде там безпечно. У Львові є багато роботи,в Києві також
-
Так...
-
Треба переходити на біометрію по лінку з того листа який Вам прийшов.
-
Заповнювала. Перший лист був про те, що я пройшла, другий(в минулий понеділок) щоб підтвердила свої дані, для подальшого купування квитків. Але, після того, тиша..
-
Можуть бути проблеми в візовому. Можуть попросити показати лист , який прийшов на вимогу біометрії. Я з цим стикався .